Těstoviny se špenátem Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Uvařené těstoviny scedíme. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najemno. Špenát… více o Těstoviny se špenátem
Těstoviny se šlehačkou Uvaříme těstoviny. Šunku i žampiony nakrájíme najemno a krátce podusíme na kapce olivového oleje. Pak přidáme uvařené… více o Těstoviny se šlehačkou
Těstoviny s nivou Uvaříme těstoviny. Rozpustíme dvě lžíce másla. Nivu nahrubo nastrouháme a vložíme na máslo, trochu podlijeme smetanou a… více o Těstoviny s nivou
Sýr halloumi: Vychutnejte si tuhle famózní pochoutku nejen na… Neroztéká se a krásně drží tvar. I proto je sýr halloumi tak oblíbený na grilu. Tenhle skvost… Celý článek
Nejlepší domácí trhané maso: Naučte se mistrovské recepty a… Chcete ovládnout umění přípravy trhaného masa? Připravte se na výjimečný gastronomický zážitek… Celý článek
Jedlé květy povznesou každý pokrm. Nechte se okouzlit naší… Jedlé květy hlásí velký boom a v gastronomii se uplatňují čím dál tím častěji. Můžete je… Celý článek
16 českých receptů, které by měla umět každá žena, než se vdá Je to tak, stále se od žen očekává, že budou vládnout pevnou rukou v kuchyni. Co tam ale dělat… Celý článek
Borůvkový tvarohový dort Dortovou formu vyložíme na dně i po stěnách piškoty. Želatinu namočíme do vlažného mléka a necháme nabobtnat. Měkký… více o Borůvkový tvarohový dort
Pórkové brambory Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na 0,5 silná kolečka, pórek také. Vymažeme zapékací mísu a dáme do ní brambory,… více o Pórkové brambory
Hovězí pečeně na pivu Maso protkneme klínky klobásy, dáme do mísy s petrželí a koprem, zalijeme pivem a přikryté necháme 5 hodin marinovat. … více o Hovězí pečeně na pivu
Žraločí steak na bylinkách se… Očištěné steaky z dravce osolíme a jemně opepříme. (Se solí nešetřit, ryba snese více.) Na pánvi rozpálíme olej s… více o Žraločí steak na bylinkách se sýrovou omáčkou
Klobásy od Martiny Vepřové maso nahrubo nameleme a smícháme s kořením a mletým hovězím masem. Do správné konzistence naředíme světlým… více o Klobásy od Martiny
Kinder řezy Pečlivě oddělíme žloutky od bílků.Vyšleháme tuhý sníh.Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny,pak přidáme mouku,olej,prášek… více o Kinder řezy
Čevabčiči Do mletého masa přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, prolisovaný česnek, papriku, chilli, celé vajíčko, opepříme,… více o Čevabčiči
Barevný pudinkový dort Formu na dort (24 - 26 cm) vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou. Světlé těsto: Žloutky vyšleháme do pěny, přidáme… více o Barevný pudinkový dort
Vaječný likér Žloutky dáme do šlehače spolu s vanilkovým cukrem a moučkovým cukrem. Šleháme asi 10 minut. Na chvíli vypneme a pak… více o Vaječný likér
Těstoviny s omáčkou z mascarpone a… Prošlehejte mascarpone, citronovou šťávu i kůru, přidejte parmazán a osolte i opepřete. Nechte omáčku odpočinout při… více o Těstoviny s omáčkou z mascarpone a citronu
Bramborový kuba Vychladlé brambory oloupeme a nastrouháme a v míse propracujeme s rozpuštěným máslem, celými vejci, česnekem a… více o Bramborový kuba
Polévka z medvědího česneku Na oleji orestujete na velké kusy nakrájený petržel a brambory. Přidáte nastrouhaný zázvor a najemno nasekaný česnek a… více o Polévka z medvědího česneku