Těstoviny se špenátem Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Uvařené těstoviny scedíme. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najemno. Špenát… více o Těstoviny se špenátem
Těstoviny se šlehačkou Uvaříme těstoviny. Šunku i žampiony nakrájíme najemno a krátce podusíme na kapce olivového oleje. Pak přidáme uvařené… více o Těstoviny se šlehačkou
Těstoviny s nivou Uvaříme těstoviny. Rozpustíme dvě lžíce másla. Nivu nahrubo nastrouháme a vložíme na máslo, trochu podlijeme smetanou a… více o Těstoviny s nivou
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek pro každého gril… Grilovací sezóna je konečně tady. Abyste si ji užili naplno, hodí se mít pár praktických… Celý článek
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové… Pokud už vám docházejí nápady, jak zužitkovat cukety, máme pro vás tip. Udělejte z nich… Celý článek
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou… Výborná zeleninová směs v podobě leča je vyhledávanou chalupářskou delikatesou. Dopřát si ji… Celý článek
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet Zavařování už dávno není jen o okurkách a marmeládách. Přinášíme pět neotřelých receptů, díky… Celý článek
Boloňské špagety - špagety uvaříme - cibuli nakrájíme na kostičky - osmažíme na tuku dozlatova - přidáme maso, rajčatový protlak a… více o Boloňské špagety
Křampes Brambory oškrábeme, rozkrájíme, osolíme okmínujeme a uvaříme. Vodu z brambor scedíme do jiného hrnce nebo do uvařeného… více o Křampes
Nudle s rajčaty – staročeské… Rajčata vložím na minutu do vařící vody a poté z nich sundám slupku. Pak rajčata dusím asi 15 minut, až se dokonale… více o Nudle s rajčaty – staročeské krajové jídlo
Nejlepší sekaná na světě, která… Rohlíky nakrájíme na kostičky, zalijeme mlékem a necháme mléko vsáknout. Do mísy vložíme maso, rohlíkové kostičky i s… více o Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Houbové penne s klobáskou a… Rozpalte hlubší nepřilnavou pánev a 8-10 minut na ní nasucho opékejte maso z klobásek. Rozdělte ho vařečkou na co… více o Houbové penne s klobáskou a parmazánem
Pečená červená řepa s balkánem Oloupeme a umyjeme řepu, kterou nakrájíme na osminky. Řepu vyskládáme do zapékací mísu vyloženou alobalem. Posypeme ji… více o Pečená červená řepa s balkánem
Indické chutney Na hustou kaši rozvaříme rajčata s cibulí a česnekem. Necháme rozpustit cukr, přidáme ocet, sůl a koření. Do chutney… více o Indické chutney
Panna cotta – jahodová Dle návodu na sáčku Panna Cotta (fa. Amylon) připravíme panna cottu. Do mističky dáme po obvodu jahody nakrájené na… více o Panna cotta – jahodová
Vepřové plátky na medu Maso nakrájíme na tenké plátky a připravíme marinádu. Plátky marinádou důkladně po obou stranách potřeme, uložíme do… více o Vepřové plátky na medu
Pikantní kuřecí kapsa 1. Kuřecí plátky rozklepneme přes fólii do šířky. 2. Posypeme grilovacím kořením, poklademe kolečky Herkulesu, plátky… více o Pikantní kuřecí kapsa
Kyselá polévka Do osolené vody přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, nové koření, předem namočené sušené houby a na kostičky nakrájené… více o Kyselá polévka
Zapečené caprese Rajčata s mozzarellou nakrájíme na plátky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na drobno do menší misky. Zakápneme… více o Zapečené caprese