Těstoviny s tuňákem Těstoviny si uvaříme dle návodu. Mezitím si na malé kostičky nakrájíme mrkev a petržel. Jeden stroužek česneku si… více o Těstoviny s tuňákem
Zapečené těstoviny s tuňákem Uvaříme těstoviny. Vymažeme pekáč lžičkou olivového oleje. Uvařené těstoviny dáme do pekáče, přidáme kukuřici (malá… více o Zapečené těstoviny s tuňákem
Lahodné těstoviny s tuňákem V osolené vodě uvaříme těstoviny. Na olivovém oleji zatím osmažíme nadrobno nasekanou cibuli a opečeme do zlatova.… více o Lahodné těstoviny s tuňákem
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či… Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky… Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto… Smažený sýr patří k nejoblíbenějším klasikám české kuchyně. Křupe, táhne se, hřeje u srdce. V… Celý článek
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy Indické ghí je u nás už běžnou surovinou, přestože se nejedná o žádnou novinku. Už naše… Celý článek
Královský štrúdl Nejprve si uděláme 9 palačinek, poté začneme s přípravou náplní: tvaroh rozmícháme se 100 g cukru a 1 vejcem, mák… více o Královský štrúdl
Paličky pro hezčí den Paličky stáhneme omyjeme a osolíme, u kosti nařízneme a vytvoříme jakousi kapsu. Naložíme na 2 hodiny do marinády. … více o Paličky pro hezčí den
Perníkové knedlíky Z droždí, mléka, cukru a části mouky připravíme kvásek. Strouhaný perník promícháme s moukou, kakaem a solí, přidáme… více o Perníkové knedlíky
Tvarohové řezy nepečené Do 1/2 l vody vsypeme pudinkový prášek s cukrem a vaříme asi 2 min. Do vlažné hmoty vešleháme tvaroh a želatinu, kterou… více o Tvarohové řezy nepečené
Piškot s pudinkovým krémem a… Žloutky ušleháme s cukrem a přidáváme po lžících vodu. Pak vmícháme mouku, nakonec sníh z bílků. Plech vymažeme a… více o Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou
Pikantní žebírka Všetky ingrediencie okrem rebier zmiešame do marinady, touto potrieme rebierka a necháme odležať v chlade aspoň dve… více o Pikantní žebírka
Kopřivové bramboráčky Kopřivy: použijeme pouze listy, které opláchneme, vhodíme na pár vteřiv spařit do vroucí vody, ihned zchladíme, scedíme… více o Kopřivové bramboráčky
Křenová omáčka se smetanou **Originál:** Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, kterou zředíme vývarem a povaříme. Ve smetaně ,,rozkvrdláme,,… více o Křenová omáčka se smetanou
Kynuté těsto pro pekárnu Nastavení pekárny: Program Těsto Lze použít na cokoli sladkého.Těsto je moc dobré a nelepí se více o Kynuté těsto pro pekárnu
Linecké těsto Prosátou mouku, cukr, žloutky a změklé máslo (60 min venku z lednice) rukou vypracujeme do těsta. více o Linecké těsto
Jablkové řezy Mouku, prášek so pečiva, cukr a kakao dáme do mísy. Přidáme rozpuštěné máslo, vejce, mléko, rum a oloupané, nastrouhaná… více o Jablkové řezy
Bramboráky alá KOKO Brambory oloupejte, nastrouhejte na drobno, dejte do misky. Odlijte vodu, lehce je při tom zmáčkněte, nebo je… více o Bramboráky alá KOKO