Těstoviny s tuňákem Těstoviny si uvaříme dle návodu. Mezitím si na malé kostičky nakrájíme mrkev a petržel. Jeden stroužek česneku si… více o Těstoviny s tuňákem
Zapečené těstoviny s tuňákem Uvaříme těstoviny. Vymažeme pekáč lžičkou olivového oleje. Uvařené těstoviny dáme do pekáče, přidáme kukuřici (malá… více o Zapečené těstoviny s tuňákem
Lahodné těstoviny s tuňákem V osolené vodě uvaříme těstoviny. Na olivovém oleji zatím osmažíme nadrobno nasekanou cibuli a opečeme do zlatova.… více o Lahodné těstoviny s tuňákem
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků Dokonalé jídlo začíná dokonalou přípravou. Profesionální kuchaři to dobře vědí, příprava… Celý článek
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte… Přestože je původním domovem chilli papriček Střední a Jižní Amerika, dobře se jim daří i v… Celý článek
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který… Máte rádi jednoduché recepty? Pak si tento koláč určitě upečte. Žádné kynutí, žádné šlehání…… Celý článek
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí Hrušky jsou klasikou, která patří k pozdnímu létu. Jejich sladká až medová chuť je úžasná… Celý článek
Banánové překvapení Oloupané banány, nakrájené na dlouhé proužky, vložíme do mělké zapékací misky a posypeme trochou cukru. Změklé máslo… více o Banánové překvapení
Mandlové sušenky ala Cantuccini Na vále vypracujeme husté těsto, vyválíme šišky max. průměr 3 cm (rozpečou se do široka) na délku plechu. Na pomaštěném… více o Mandlové sušenky ala Cantuccini
Slovenské buchtičky Z droždí, části cukru a vlahého mléka připravíme kvásek. Mouku, sůl, oba cukry, vejce, teplé mléko, kvásek a rozpuštěné… více o Slovenské buchtičky
Švédský dort Žloutky se utřou v mixéru s polovinou cukru, postupně se přidává vařicí voda, pak sníh z bílků do kterého se přidá… více o Švédský dort
Rychlá krupicová polévka Rozehřejeme máslo, přidáme krupici a opražíme ji. Mezitím rozšleháme vejce, vlejeme na krupici a rozmícháme (udělají se… více o Rychlá krupicová polévka
Kuře po židovsku Maso okořeníme, zakapeme olejem a necháme v lednici přes noc. Druhý den na pánvi zpěníme cibuli, přidáme maso a… více o Kuře po židovsku
Pečený králík – jednoduše a chutně Králíka rozporcujeme, osolíme, prošpikujeme a dáme do pekáče. Přidáme nakrájenou cibuli,česnek a pokmínujeme. Můžeme… více o Pečený králík – jednoduše a chutně
Křupavé kuřečí řízečky v lupínkách Kuřečí prsa očistíme a napříř nakrájíme na proužky, silné asi tak na palec. Můžeme lehce rozklepnout, aby byly širší. … více o Křupavé kuřečí řízečky v lupínkách
Dobré pečené koblihy Zpracujeme těsto, necháme ho kynout. Vykynuté těsto po částech rozválíme a vykrájíme kolečka - třeba podle hrnku. Na… více o Dobré pečené koblihy
Muffiny podle Nigelly v jedné misce smícháme mouku, sodu a sůl. v druhé misce smícháme podmáslí, vejce, olej a cukr - dobře ušleháme a… více o Muffiny podle Nigelly
Bramborové válečky Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme nahrubo nastrouhaný sýr, nadrobno… více o Bramborové válečky
Feferonový salát Sterilovanou papriku nakrájíme na menší kousky, zeleninu rovněž nakrájíme na co nejmenší kousky, aby se salát pěkně… více o Feferonový salát