Těstoviny s tuňákem Těstoviny si uvaříme dle návodu. Mezitím si na malé kostičky nakrájíme mrkev a petržel. Jeden stroužek česneku si… více o Těstoviny s tuňákem
Zapečené těstoviny s tuňákem Uvaříme těstoviny. Vymažeme pekáč lžičkou olivového oleje. Uvařené těstoviny dáme do pekáče, přidáme kukuřici (malá… více o Zapečené těstoviny s tuňákem
Lahodné těstoviny s tuňákem V osolené vodě uvaříme těstoviny. Na olivovém oleji zatím osmažíme nadrobno nasekanou cibuli a opečeme do zlatova.… více o Lahodné těstoviny s tuňákem
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet Zavařování už dávno není jen o okurkách a marmeládách. Přinášíme pět neotřelých receptů, díky… Celý článek
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a… Když se řekne listová zelenina, většina z nás si představí špenát, salát nebo kapustu.… Celý článek
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny! Jste milovníky povidel, ale nikdy jste si netroufli je připravit sami doma? A přitom je to tak… Celý článek
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl… Co si o prázdninách přát víc, než jídlo hotové za půl hodiny! Máme pro vás tipy na rychlé a… Celý článek
Hermelín v listovém těstíčku Listové těsto rozválíme a nakrájíme na čtverce velké tak, abychom do něj mohli zabalit celý hermelín, posypeme kořením … více o Hermelín v listovém těstíčku
Plněné rohlíky – mandlové nebo… Z mouky, másla, smetany, moučkového cukru, droždí a špetky soli vytvoříme těsto a necháme kynout. Mezitím vytvoříme… více o Plněné rohlíky – mandlové nebo ořechové
Rafaelo Nejprve ve vodě uvaříme kondenzované mléko. Do 2,5 hrnka mléka přidáme cukr a dáme vařit. V 0,5 hrnku mléka rozmícháme… více o Rafaelo
Roládky s kysaným zelím Z mouky, tuku, mléka, cukru, droždí, 1 vejce a špetky soli vypracujeme klasické kynuté těsto, které necháme 20 min… více o Roládky s kysaným zelím
Rumové kuličky Vše zpracovat v míse, tvořit kuličky, obalovat v krystalovém nebo perlovém cukru a nechat dva dny schnout. Těsto se… více o Rumové kuličky
Drážďanská štola Mouku prosijeme do mísy a uprostřed uděláme důlek. Do něj rozdrobíme droždí a smícháme ho s 1 lžící cukru a 2-3 lžícemi… více o Drážďanská štola
Kakaová buchta od Marie Všechno sypké smíchat do hromady a pak přidat všechno tekuté. Vlít do vymazané a vysypané nádoby. Péct na horký vzduch… více o Kakaová buchta od Marie
Bramborová omáčka Brambory dáme vařit se solí a kořením, mezitím si připravíme jíšku na cibulce, rozředíme, přivedeme k varu, přidáme… více o Bramborová omáčka
Linecké těsto na vykrajované tvary Všechny ingredience zpracujeme, z těsta vyválíme plát a formičkami vykrajujeme různé tvary. Klademe na mírně vymaštěný… více o Linecké těsto na vykrajované tvary
Moravské koláče Kvásek -> vykynuté těsto -> rozdělíme na cca 60 kousků -> dovnitř zabalíme tvarohovou náplň + cca 3 rozinky -> potřeme… více o Moravské koláče
Prokládaný banánový dort Pudingové prášky smícháme s mlékem i cukrem a na mírném ohni vaříme, dokud směs nezačne houstnout. Do skleněné… více o Prokládaný banánový dort
Anglické brambory Brambory ve slupce omyjeme, a rukou na ně promneme hrubozrnou mořskou sůl. Napíchneme na kovové špejle na špízy a dáme… více o Anglické brambory