Těstoviny s tuňákem Těstoviny si uvaříme dle návodu. Mezitím si na malé kostičky nakrájíme mrkev a petržel. Jeden stroužek česneku si… více o Těstoviny s tuňákem
Zapečené těstoviny s tuňákem Uvaříme těstoviny. Vymažeme pekáč lžičkou olivového oleje. Uvařené těstoviny dáme do pekáče, přidáme kukuřici (malá… více o Zapečené těstoviny s tuňákem
Lahodné těstoviny s tuňákem V osolené vodě uvaříme těstoviny. Na olivovém oleji zatím osmažíme nadrobno nasekanou cibuli a opečeme do zlatova.… více o Lahodné těstoviny s tuňákem
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři Sychravý podzim se čím dál víc hlásí o slovo. I když občas sluníčko ještě příjemně hřeje, ve… Celý článek
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční moučníky z ikonické… Nechte se unést na vlně úžasných dezertů provoněných margotkou, jejíž chuti propadly od roku… Celý článek
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se… Buchta šup šup patří mezi ty nejjednodušší a nejvděčnější domácí moučníky, které si můžete… Celý článek
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní… Listové těsto je oblíbené nejen pro svou jemnost, lehkost a dokonalou máslovou chuť, ale… Celý článek
Dort perníková kniha Utřeme nebo ušleháme vajíčko, cukry a kakao. Postupně přidáme ostatní ingredience. Upečeme na vymazaném a vysypaném… více o Dort perníková kniha
Nugátový řez Hluboký plech vymažeme tukem a vysypeme moukou (můžeme použit pouze pečící papír), vejce šleháme s cukrem a trochou… více o Nugátový řez
Rychlovka z vajec Syrová vajíčka rozklepneme do hrnku. Přidám utřený česnek (podle chuti), na kostičky nakrájenou anglickou slaninu,… více o Rychlovka z vajec
Šátečky s mákem a švestkami Zpracujeme těsto a necháme vykynout. Umletý mák smícháme s cukrem, aby byl sladký. Vykynuté těsto rozdělíme na… více o Šátečky s mákem a švestkami
Bůčková roláda v alobalu 1/2 kg mletého masa, 1 lžíce vegeky, 1/2 lžičky soli, 1 dcl mléka - vše smíchat a nechat v lednici do druhého dne… více o Bůčková roláda v alobalu
Játrové knedlíčky Cibulku a petrželku osmažíme na másle. Pomeleme nebo uškrábeme játra. Housku namočíme do vody. Osmaženou cibulku,… více o Játrové knedlíčky
Zapečená brokolice do remosky Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky. Brambory, cibuli, rajčata a česnek… více o Zapečená brokolice do remosky
Perníčky na chaloupky Vypracujeme těsto, necháme přes noc uležet v lednici. Před pečením potírám rozšlehaným vajíčkem. (dávka vyjde na 2… více o Perníčky na chaloupky
Irský gulášek Na chutný domácí guláš si nakrájíme maso na kostky, na rozehřátém oleji zpeníme cibulku přidáme maso okořeníme sladkou… více o Irský gulášek
Česká čína Nakrájejte cibuli a Gothaj(Gothaj na "hranolky")a nechte cca 10-15 minut smažit na pánvi.Tešně před dosmažením přidejte… více o Česká čína
Hamburgery podle Honzíka Housku nakrojíme, aby se do ní dal strčit hamburger. Hamburger osmažíme na pánvi, dokud nebude měkký a křupavý.… více o Hamburgery podle Honzíka
Jednoduchá koprová omáčka z mléka V hrnci si na lžíci oleje necháme rozpustit máslo, které zaprášíme moukou a za stálého míchání usmažíme světlou jíšku.… více o Jednoduchá koprová omáčka z mléka