Těstoviny s tuňákem Těstoviny si uvaříme dle návodu. Mezitím si na malé kostičky nakrájíme mrkev a petržel. Jeden stroužek česneku si… více o Těstoviny s tuňákem
Zapečené těstoviny s tuňákem Uvaříme těstoviny. Vymažeme pekáč lžičkou olivového oleje. Uvařené těstoviny dáme do pekáče, přidáme kukuřici (malá… více o Zapečené těstoviny s tuňákem
Lahodné těstoviny s tuňákem V osolené vodě uvaříme těstoviny. Na olivovém oleji zatím osmažíme nadrobno nasekanou cibuli a opečeme do zlatova.… více o Lahodné těstoviny s tuňákem
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny! Jste milovníky povidel, ale nikdy jste si netroufli je připravit sami doma? A přitom je to tak… Celý článek
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl… Co si o prázdninách přát víc, než jídlo hotové za půl hodiny! Máme pro vás tipy na rychlé a… Celý článek
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé… Děti jsou poměrně náročnými strávníky. Obvykle mají jen pár oblíbených jídel, kterými se jim… Celý článek
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou… Začalo to dortem, který měl připomínat šaty z jednoho filmu. Tehdy pekařka a cukrářka Larissa… Celý článek
Řecké brambory s kuřecími stehýnky Syrové brambory oloupeme a rozkrojíme podélně na čtvrtky, stroužky česneku také oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka.… více o Řecké brambory s kuřecími stehýnky
Smetanové kremrole Těsto vypracujeme smícháním a řádným propracováním všech surovin a necháme v ledničce nejméně hodinu odležet (čím déle,… více o Smetanové kremrole
Čína pro lenochy Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme. Přidáme asi 1 a 1/2 lžíce koření a asi 4-5 lžic sójové omáčky. Necháme… více o Čína pro lenochy
Dobrá svíčková Naloženou kořenovou zeleninu dáme do mísy, přidáme nakrájený celer, mrkev, petržel a cibuli a zalijeme vodou. Lehce… více o Dobrá svíčková
Brusinková omáčka Brusinky, suché červené víno, sojovou omáčku, pomerančovou kůru i šťávu, špetku soli a pepře rozmixujeme v hladkou… více o Brusinková omáčka
Švestková povidla bez míchání Švestky do pekáče, dát do trouby nejdřív na 250, pak na míň. Pozor ať se nepřipaluje vršek - míchat. Rozmixovat,… více o Švestková povidla bez míchání
Květákový mozeček Omyté růžičky květáku uvařte na páře či ve vodě na skus , stačí přibližně 5 až 7 minut. Poté rozehřejte řepkový olej ,… více o Květákový mozeček
Zadělávané fazolky Maso odblaníme, omyjeme a osušíme. Pak je vložíme do horké vody, rychle přivedeme k varu a poté vodu osolíme. Vaříme… více o Zadělávané fazolky
Ovocné krůtí maso na kari Maso nakrájíme na nudličky, cibuli na jemno nasekáme. Pomeranč oloupeme i s blankou a nakrájíme na plátky. Na oleji… více o Ovocné krůtí maso na kari
Kapustnice 1. Uzené maso dáme vařit do vody, asi po půl hodině přidáme nakrájené kysané zelí, houby, švestky, bobkový list a pepř.… více o Kapustnice
Vepřová žebírka Barbecue 1. Žebírka nařežte na několik dílů, vložte do hrnce s vařící vodou a povařte 30 minut. 2. Pečicí plech vyložte… více o Vepřová žebírka Barbecue
Základní těsto na pizzu Začneme kváskem - do mléka přidáme cukr a droždí a necháme vzejít, pak prosejeme mouku se solí, přidáme olej a vzešlý… více o Základní těsto na pizzu