2.12
V robotu míchejte minutu plochou metlou žloutky se studeným mlékem na rychlost 4. Postupně vmíchejte mouku a kypřicí… více o Vafle se šlehačkou
Vodu, máslo a špetku soli přivedeme k varu. Do vroucí směsi nasypeme prosátou hladkou mouku a za důkladného míchání… více o Větrníčky se šlehačkou
Postup: 1. Ingredience na těsto smícháme dohromady, můžeme použít mixér. Vznikne nám tekutější těsto. 2. Rozžhavíme… více o Palačinky se šlehačkou
Mnoho z nás o snídani do postele sní, ale už jen málokdo si ji tam skutečně sní. Ve všední dny… Celý článek
Bílá omáčka z másla a šlehaného žloutku je základem francouzské kuchyně. Nejčastěji se podává… Celý článek
Receptů na sladké koláče není nikdy dost! Tento je od talentované cukrářky Andrey Burešové… Celý článek
Jestli se chystáte vyrazit s rodinou nebo přáteli do přírody, vynechte tentokrát hospodu, na… Celý článek
Maso opereme, osušíme ubrouskem a nakrojíme kapsu. Opereme bazalku, jemně ji osušíme. Otrháme lístky a rozdělíme je na… více o Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem
Z mandlí, cukru, bílku a rumu vypracujte těsto. Rozválejte ho na plát, nakrájejte na kostičky, do každé vložte jednu… více o Višňové koule v čokoládě
Filety mírně rozmražené rozdělíme na 4 porce, nasolíme, pokapeme citr. šťávou a necháme chvíli odležet. Zatím nakrájíme… více o Pangas se žampiony a pórkem
Sóju uvaříme, baklažány nakrájíme na silnější nudličky. Pekáč vymažeme, vysypeme strouhankou a vrstvíme sóju, baklažány… více o Sójový zapékanec
Hovězí žebra zalijeme studenou vodou (1,5l), přidáme celý pepř a osolíme. Vaříme zvolna 2 až 4 hodiny. Asi 20 min. před… více o Hovězí polévka
Namočíme na 24 hod. rozinky. Dáme do 2,5 l vody vařit na hrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu a přidáme koření.… více o Bavorská svíčková
Sypké ingredience smícháme, do důlku dáme vejce a rozdrobíme tuk. Vypracujeme těsto a necháme 1/2 hod. odležet.… více o Strapáče
1. Oloupeme jablka a nakrájíme na kostičky. 2. Dáme jablka do hrnce s trochou vody a hnědým cukrem, vaříme 10 minut. … více o Apple crumble
Oloupeme a nastrouháme syrové brambory a česnek,.přidáme mouku,vejce ,sůl, pepř,majoránku a uzeninu nakrájenou na… více o Bramborák s uzeninou
Celer a mrkev uvaříme v osolené vodě s citronovou šťávou doměkka. Nejlépe na skus. Poté scedíme, necháme vychladnout a… více o Celerový salát – zdravě a chutně
Nejprve si uvaříme těstoviny. Potom najemno nakrájenou cibulku zpěníme na oleji, přihodíme okořeněné maso a orestujeme… více o Těstoviny s kuřecím masem a nivou (zapečené)
Vše, kromě tvarohu umícháme a těsto nalijeme do vymazaného pekáče. Lžící nahážeme do těsta sladký tvaroh. více o Olejová buchta s tvarohem