
3.33
Cibule se opece nakrajena na kousky, na trose oleje, pridava se na kousky nakrajena slanina, chvili restovat,asi 5… více o Bezvadne Curry v hrnci
Pokud použijeme fazolky čerstvé, nejdříve je 6–10 minut povaříme v osolené vodě a necháme okapat. Mražené fazolky… více o Zelené fazolky na tymiánu a česneku
Uvařte ve vodě čočku doměkka (asi 10 minut). V druhém hrnci osmažte na oleji do sklovita cibuli a rozmačkaný česnek. K… více o Zeleninové curry ze Středního východu
Potravinové alergie a intolerance trápí statisíce lidí, kteří si musí dávat velký pozor na to,… Celý článek
Zapomněli jste včas vytáhnout maso z mrazáku? Komu se to někdy nestalo… Naštěstí existuje… Celý článek
Ocet je běžnou součástí každé domácnosti. Jenže octů existuje celá řada a na ten jablečný… Celý článek
Hedvábně hladká, jemně kořeněná a krásně žlutooranžová. Přesně taková je dýňová polévka, která… Celý článek
Vše spojíme dohromady, můžem chvilku prošlehat ručním šlehačem, přidáme jablka, ořechy a rozinky - dle chuti, ale… více o Koláč přátelství
Do mísy dáme ohřát mléko a v něm rozpustíme tuk a cukr. Necháme zchladnout a do vlažné směsi rozdrobíme droždí, necháme… více o Kulatky s posýpkou
Z ingrediencí zpracujeme těsto jako na palačinky - jen musí být o trošku hustší, ale zároveň musí téci. Takto… více o Litá bublanina
Ve vlažném mléce rozpustíme 2 lžičky cukru, přidáme rozdrobené droždí, trochu mouky a dáme vykynout, po vykynutí… více o Výborné koláčky s tvarohem, povidly a drobenkou
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu… více o Paličkové cukroví – linecké
-vařit maso v tlakovém hrnci v minimálním množství vody s kořením (bobk.list,nové koření,sůl) -vývar doplnit mlékem a… více o Pajšlovka
Zhladké mouky ,tvarohu a soli vypracujeme jemné těsto. Dáme jej do misky a necháme 20 nimut odležet v chladničce,aby… více o Půlměsíce z tvarohového těsta
Omyté a osušené maso nakrájejte na kousky a promíchejte se solamylem. Na pánvi rozehřejte olej, přidejte maso a… více o Červená fazolová pánev
Nakrájíme luncheonmeat na silnější kolečka, uprostřed skleničkou vykrojíme prostředek. Dáme na pánev a opečeme do… více o Rychlý a levný oběd
1. Velký hrnec - dát vařit vodu s na kostičky nakrájenými brambory se žampiony (plátky), přidat zeleninu, podravku. … více o Bramborová polévka v chlebu
Ryby oškrábeme (nebo stáhneme), vykucháme a vyčistíme, pořádně nasolíme a dáme do chladu. Sůl je nutná pro zpevnění… více o Rybí salát
Plátky masa lehce naklepeme a nejméně na 1 hodinu vložíme do marinády z ořechů, oleje, medu, soli a pepře. Banány… více o Grilované medailonky s banány