1. Do mísy dáme pomazánková másla, šlehačky a cukr. Zamícháme to do tuha mixérem.
2. Uvaříme si rozpustnou kávu (do každého hrnku dáme 3 lžíce rumu).
3. Do dortové formy naskládáme piškoty namočené v kávě a na to dáme vrstvu krému a pak zase piškoty namočené v kávě a na to vrstvu krému. takhle pokračujeme než naplníme formu. A zakončujeme krémem.
4. Dortovou formu dáme do lednice asi na 24 hodin, aby to ztuhlo.
Na kousky pokrájenou cibuli osmahneme na 25 gramech másla. Jakmile zesklovatí, přidáme pokrájené žampiony (kostičky,…
více o Žampionová omáčka s cibulí
Smíchejte obě hořčice, med, drcené ořechy a olivový a ořechový olej.
Camembert nařízněte do kříže a obalte v zálivce,…
více o Salát s grilovaným sýrem II.
Stejně velké nové brambůrky neloupeme, pouze důkladně očistíme a osušíme a upečeme je na suchém plechu do tmavě hněda.…
více o Dědovy pikantní brambůrky