3.33
Z krájeného toastového chleba odkrojíme kůrky a rozložíme plátky těsně vedle sebe na alobal. Potřeme zakysanou smetanou… více o Toastová roláda
V první řadě si připravíme náplň. Všechny přísady smícháme dohromady, dostaneme libě vonící kašovitou hmotu. Pak… více o Bomba palačinky
Všechny suroviny smícháme dohromady. Uděláme placičky a pečeme v předehřáté troubě při 180 °C 10 minut. Podáváme s… více o Tvarůžková bomba
Skvělá, dozlatova upečená bramborová buchta je ovoněná slaninou, majoránkou a česnekem.… Celý článek
Albert Einstein byl nejen génius, který svou teorií realitivity změnil pohled lidstva na čas a… Celý článek
Jen málokterá potravina se vryla do české tradice tak hluboko jako brambory. Když se u nás… Celý článek
Kysané zelí považují odborníci za jednu z nejlepších potravin na hubnutí, zrychlení látkové… Celý článek
Uvařte těstoviny - špagety. Než se uvaří těstoviny opečte na velké pánvi na kostičky nakrájenou šunku a pórek, potom… více o Špagety se sýrovou omáčkou
Z uvedených surovin uděláme těsto, které vlijeme na vymazaný a vysypaný vyšší plech a pečeme pozvolna 30-40 min. -… více o Kefírovo-perníková buchta
Uvařené vychladlé brambory najemno nastrouháme a smícháme s moukou, tukem, vajíčkem. Přidáme drcený kmín a sůl. Necháme… více o Párty tyčinky
Do mouky nastrouháme 100 % tuk, zalijeme šlehačkou a dobře propracujeme. Necháme chvíli odpočinout v ledničce. Pak… více o Štrúdl ze šlehačky
Mouku, sýr a tuk zpracujeme na těsto, které vyválíme na tlouštku asi 5 mm. Plát potřeme rozšlehaným žloutkem, nakrájíme… více o Tyčinky z nivy
Usmažíme klasické topinky na oleji, očesnekujeme a na každou dáme kolečko tvarůžku, které podélně rozkrojíme na 2 tenčí… více o Smradlavoučká topinka
Rohlíky natrháme a rozmočíme v mléce. Přidáme žloutky, promícháme a přidáme nakrájenou papriku, cibulku, žampiony,… více o Zeleninová nádivka
Lískové oříšky nadrobno umeleme. Čokoládu rozlámeme na čtverečky a spolu s máslem a smetanou rozpustíme ve vodní… více o Cappuccino kuličky
Uzeninu s cibulí umeleme na masovém mlýnku, přidáme ostatní ingredience a promícháme. Podáváme s topinkami nebo toasty… více o Falešný tatarák z uzeniny
Játra umeleme, přidáme česnek, vejce a koření a dohustíme strouhankou.´Tvoříme knedlíčky, které zavaříme do vody.… více o Játrové knedlíčky (do polévky)
Připravíme si dvě mísy. Do první smícháme mouku, cukr, prášek do perníku, kakao a ručně promícháme. Do druhé misky… více o Fifinčin hrníčkový perník
Všechny uvedené přísady smícháme. Menší plech vyložíme pečícím papírem a pečeme ve vyhřáté troubě na 150 °C asi 30-45… více o Punčové řezy