Plátky veky nebo toastového chlebíku v troubě z jedné strany opečem a necháme vychladnout. Máslo a Romadůry rozpustíme na pánvi, přidáme vajíčka a usmažíme. Vychladlou vaječnou směs navršíme na opečenou stranu toastů, zasypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct do trouby. Hotové toasty zdobíme cibulí a podle chuti zeleninou.
Z mléka, cukru a kvasnic se nechá vykynout kvásek. Do mouky se dá sůl, žloutky, sklenička oleje a kvásek a to vše se…
více o Nekynuté buchtičky od Milči
Oloupanou a nahrubo nakrájenou mrkev, celer a cibuli s dýni vaříme v co nejmenším množství vody. Když je vše uvařeno do…
více o Smetanová dýňová polévka
Anglickou slaninu nakrájenou na silnější plátky (nejlépe z Billa) nakrájíme na pruhy dle chuti. 1/4 orestujeme opepřené…
více o Špagety Carbonara – snadno