
3.67
Zelené mungo fazolky si přes noc namočíme do vody. Poté vaříme cca 15 minut v osolené vodě. Kuskus si těšně před… více o Teplý mungo salát s tofu a kuskusem
Tofu nakrájíme na kostičky a spolu s ostatními ingrediencemi rozmixujeme. Kdo má rád ostřejší chuť, přidá do mixéru… více o Bazalkové tofu
Tofu rozmačkáme vidličkou. Na rozehřátém másle tofu podusíme společně s vývarem asi 2 minuty. Poté sejmeme z plotny.… více o Karbanátky z tofu
Domácí vanilkový extrakt je poklad. Jedna lžička nahradí celý vanilkový lusk nebo jeden… Celý článek
Kysané zelí je mimořádnou vitaminovou bombou, podle odborníků je dokonce jednou z… Celý článek
Znáte flammkuchen? A co takhle tarte flambée? Pod oběma názvy se skrývá tentýž pokrm – tenký,… Celý článek
Hokkaidó (nebo také hokaido) je bezesporu favoritem mezi dýněmi. Má příjemnou chuť, vysoký… Celý článek
Do vody dáme heru a sůl, přivedeme k varu. Do vroucí vody a za stálého míchání přisypeme polovinu (200 g) mouky a… více o Knedlíčky z odpalovaného těsta
Kuřecí prsa nakrájíme na filety (tenké plátky), jemně naklepeme rukou, posypeme steakovým kořením a dáme orestovat na… více o Kuřecí prsa s broskvemi
Kečup, ocet, pepř a sůl přivedeme do varu a necháme vychladnout. Salám, sýr, feferonky, cibuli a okurky umeleme na… více o Maďarská pomazánka
Ze surovin zpracujeme hladké těsto, které rozdělíme do dvou až tří kuliček a necháme kynout ve studené vodě. Když se… více o Vodnické koláčky
Hlávkové zelí jemné nakrájíme, mírně osolíme, aby pustilo šťávu. Potom přildáme kremžskou hořčici, majonézu a jogurt … více o Zelný salát s rozinkami
Kysané zelí překrájíme na menší kousky a dáme vařit spolu s rozdrcenými česnekovými stroužky a špetkou soli. Láku ze… více o Kohoutí budíček
1. Lepivá sushi rýže má kulatá zrna. V žádném případě nemůžeme použít rýži předvařenou či dlouhozrnnou, lze ji nahradit… více o Sushi
Pytlíček bramborové kaše (bývá mezi 10-13dkg) rozbalíme a nasypeme do mísy. Pode návodu na obalu vytvoříme bramborovou… více o Domácí krokety
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte… více o Tomatová polévka – Jet Chef
Mléko ohřejte, přidejte vanilkový cukr, cukr a sůl. Solamyl, vejce a smetanu rozkvedlejte, přidejte do mléka. Nechte… více o Marcipánový dort s banánovým krémem
Bílky vyšleháme s cukrem na pevný sníh, do něj zlehka vmícháme mouku s kokosem. Hotové těsto rozetřeme na plech… více o Andělská roláda
Těsto si připravíme tak, že nejdříve vyšleháme 4 vejce se 150 g cukru moučka. Potom přidáme 100 ml oleje a 150 ml mléka… více o Děrovaný koláč