Do mísy dáme mouku, sůl a promícháme, přidáme sádlo, vodu a vypracujeme vláčné nelepivé těsto. Těsto roddělíme na 5 dílů a každý tence vyválíme. Dáme na suchou teflonovou pánev a asi 1/2 minuty opékáme z každé strany, až se začnou dělat puchýřky. Tortilly dáváme mezi dvě útěrky, aby neztvrdly než je budeme plnit. Nebo plníme hned surovinami podle své chuti, které jsme si připravili dopředu.
Celá vejce šleháme s cukrem ve vodní lázni asi 5 minut. Poté směs odstavíme a vyšleháme do husté pěny. Lehce vmícháme…
více o Kakaová roláda s jahodami
1. V mělké nádobě smícháme dohromady med, sojovou omáčku, balsamikový ocet, zázvor, česnek s 1 lžící olivového oleje.…
více o Mahi-mahi v zázvorové glazuře
Na přípravu tohoto výborného cukroví se hodí nejlépe sádlo prodávané v kostkách. Nebojte se péct z této suroviny, v…
více o Sádlovky – recept po babičce