Bagetu šikmo nakrájíme na krajíčky, které mírně opečeme z obou stran pod horkým grilem.
Vedle si smícháme utřený česnek s olivovým olejem. Každý krajíček bagety z obou stran potřeme olejem s česnekem a položíme na něj tenký plátek rajčete. Na něj dáme malý kousek tuňáka, navrch plátek sýru.
Vrátíme pod gril a 2–3 minuty opékáme ve vzdálenosti 10 cm, až se sýr roztaví.
Posypeme najemno nakrájenou petrželkou a podáváme.
Rozehřejeme máslo, přidáme krupici a opražíme ji. Mezitím rozšleháme vejce, vlejeme na krupici a rozmícháme (udělají se…
více o Rychlá krupicová polévka
Smetany ušleháme spolu s moučkovým cukrem, přidáme mascarpone, pomazánkové máslo a zakysanou smetanu a vyšleháme krém.…
více o Banánovo-broskvové tiramisu
Maso nakrájet na plátky a naklepat.Potřít kořením na křidélka rozmýchaným v oleji a dát opect z prudka z obou stran na…
více o Vepřové plátky po čínsku