Bagetu šikmo nakrájíme na krajíčky, které mírně opečeme z obou stran pod horkým grilem.
Vedle si smícháme utřený česnek s olivovým olejem. Každý krajíček bagety z obou stran potřeme olejem s česnekem a položíme na něj tenký plátek rajčete. Na něj dáme malý kousek tuňáka, navrch plátek sýru.
Vrátíme pod gril a 2–3 minuty opékáme ve vzdálenosti 10 cm, až se sýr roztaví.
Posypeme najemno nakrájenou petrželkou a podáváme.
Do vroucí vody vložíme hlávku zeli, a spařené listy postupně odtrháváme, odřízneme tvrdší část listu, která spojuje…
více o Holubci od rodilé Ukrajinky
Všechny ingredience dáme do kastrůlku na sporák a za stálého míchání necháme rozpustit. Nesmí se vařit!
Používáme na…
více o Čokoládová poleva na dorty
Tento recept kdysi dávno objevila moje maminka v nějakém kuchařském časopise a uchytil se, můj partner již nechce jinou…
více o Rychle, zdravě a chutně losos