
2.2
Nadrobno nasekanou středně velkou cibuli se stroužkem česneku smícháme s tuňákem bez oleje (ten přidáme podle chuti až… více o Fazole s tuňákem
Na rozpáleném oleji opékáme gnocchi dokřupava. Než se gnocchi opečou, tak na druhé pánvi na rozpuštěném másle restujeme… více o Gnocchi s tuňákem
Těstoviny si uvaříme dle návodu. Mezitím si na malé kostičky nakrájíme mrkev a petržel. Jeden stroužek česneku si… více o Těstoviny s tuňákem
Zlatavá, křupavá a plná šťavnatého ovoce. To je galetka, rustikální koláč, který se právem… Celý článek
Přejedla se vám už krkovice nebo plátky kuřecího masa? Položte na rozpálený gril pro změnu… Celý článek
Někdy to nejlepší prostě potřebuje svůj čas. A u karamelizované cibule to platí dvojnásob. Je… Celý článek
Každé znamení zvěrokruhu je něčím specifické, a to i pokud jde o chuťové preference. Dokonce i… Celý článek
Na sádle osmahneme mleté maso, osolíme, opepříme, přidáme rozmačkaný česnek, trošku oregána, rajský protlak a trochu… více o Lasagne s mletým masem
Papriky orestujeme na suché pánvi, tak, aby se dala slupka dobře sloupnout. Jemně nakrájenou cibuli osmažíme na oleji… více o Chilles Con Crema
Jablka oloupeme, nakrájíme a rozvaříme v malém množství vody. Do rozvařených jablek přidáme skořici, rozinky, ořechy a… více o Jablečné koule v kokosu
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva, mléko, olej a vejce. Těsto nalijeme na plech a posypeme kokosem smíchaným s… více o Koláč s kokosem a šlehačkou
Vývar: maso, nakrájenou cibuli a česnek lehce osmažit na oleji. Přidat protlak, sůl a zeleninu. Nechat 5-10 minut vařit… více o Lasagne pana Monte Castelloniho
Palačinky: V mléce rozmícháme vejce, olej, trochu bazalky, špetku soli a prosátou mouku. Těsto necháme v chladu 30 min… více o Špenátové palačinky od Teri
Smícháme mleté maso s nadrobno nakrájenou cibulí, petrželí, dochutíme solí a pepřem. Na vymaštěný plech vložíme… více o Kafta bisavyen – arabské mleté jehněčí
Cibuli oloupeme a nakrájíme asi na 1/2 cm kolečka (lépe, když se nerozpadnou - nezabírají tolik místa při smažení),… více o Zámecká drůbeží játra
Vše zamíchat, dát péct, nechat vychladnout a potřít krémem. Nakonec posypat sekanými ořechy a pocákat čokoladou (100 g… více o Ananasový moučník alias „Orgasmus"
Zpracujeme zvlášt první i druhé těsto tak, že všechny přísady vždy smícháme dohromady. Na vymazaný plech dáme nejdříve… více o Barevné jablečné řezy
Troubu předehřejte na 170 °C. Ve velké míse smíchejte vejce s cukrem, mandlemi a kůrou, moukou nebo strouhankou na… více o Královský koláč z Motrilu
Žloutky, máslo a cukr vymícháme do pěny. Přilijeme mléko s rumem, vsypeme oříšky, rozinky a promícháme. Přisypeme… více o Rumový nepečený dort