Korpus: Všechny ingredience na korpus smícháme a pečeme v předem vyhřáté troubě na namazaném plechu (poloviční dávka pro dortovou formu).
Krém: Do uzavíratelné mísy nalijeme šlehačky, kompoty i se šťávou a vsypeme vanilkové pudinky. Mísu uzavřeme a třepeme, dokud necítíme, že hmota tuhne (stačí skutečně pár zatřepání). Krém naneseme na vychladlý korpus a dáme do ledničky ztuhnout.
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,…
více o Králík – slintající soused
Prosetou mouku se sodou promícháme s vejcem, cukrem, medem, skořicí a perníkovým kořením. Těsto necháme nejlépe přes…
více o Medové perníčky z žitné mouky
Uzené maso si uvaříme doměkka ve slané vodě. Pak odkostíme, maso pokrájíme a vývar přecedíme.
Kroupy si uvaříme zvlášť…
více o Uzená polévka s kroupami