plechovka
salko
uzavřené vaříme ve vodní lázni 2 hodiny den dopředu
2
balíček
sušenky be-be
Těsto
300
g
hladká mouka
2
ks
vejce
1
dl
rostlinný olej
0,3
l
mléko
1
balíček
prášek do pečiva
2
lžíce
kakao
100
g
cukr
mletý
Postup přípravy receptu
Žloutky umícháme s cukrem do pěny, přidáme kakao, olej, mléko, mouku s práškem do pečiva, umícháme a nakonec zlehka přidáme sníh z bílků. Těsto nalijeme na plech a upečeme.
Uvaříme pudink, přišleháme máslo, cukr a směs natřeme na upečený vychladlý korpus.
Na náplň poklademe BeBe sušenky, rozetřeme karamelový krém a postříkáme čokoládou. Necháme alespoň 2 hodiny v lednici.
Kuřecí prsíčka omyjeme a osmahneme na trošce oleje. Po vychladnutí rozsekáme na drobné kousíčky (v robotu se to dělá…
více o Dobroučká kuřecí pomazánka
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Koleno očistíme, vložíme do tlakového hrnce, přidáme 4 stroužky česneku, bobkový list, nové koření a pepř. Vše zalijeme…
více o Koleno z papiňáku a remosky
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka
Makrelu zbavíme kostí a rozsekáme ji na drobné kousky. Cibuli nakrájíme najemno, přidáme rybu, máslo dochutíme hořčicí…
více o Pomazánka z uzené makrely
Vepřová játra omyjeme a připravíme si slabší plátky. Potom je osolíme a opepříme a nastrouhaným česnekem je pomažeme na…
více o Vepřová játra obalovaná