Tuňákový sendvič Tuňáka necháme okapat a dáme do misky. Přidáme nakrájené krabí tyčinky a oboje rozmačkáme vidličkou. Vsypeme najemno… více o Tuňákový sendvič
Tuňákový pilaf Na másle a oleji osmažíme cibulku a přidáme rýži. Potom přidáme kůru, šťávu, vodu a kostky bujonu. Přivedeme k varu a… více o Tuňákový pilaf
Nejúžasnější špenát Nakrájejte kousek špeku na kostičky, velkou cibuli nadrobno. Na oleji opečte špek s cibulí. Když je dozlatova, přidejte… více o Nejúžasnější špenát
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její… Pamela Anderson není jen herečka a ikona devadesátých let. I když v poslední době přitáhla… Celý článek
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů,… Sezóna dýní je v plném proudu! Za pár korun je seženete nejen na trhu, ale i v každém… Celý článek
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat Květák je zelenina, která rozhodně umí překvapit. Už jste ho zkusili upéct v troubě? Je rychle… Celý článek
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je… Snídaně je často označována za nejdůležitější jídlo dne, které má dodat energii a pozvednout… Celý článek
Fragrantní vývar Vše svaříme a držíme na mírném varu v otevřeném hrnci 25 až 30 minut. Pak přecedíme, tuhé části vyhodíme. Používáme na… více o Fragrantní vývar
Citronové kostky Z uvedených ingrediencí zpracujeme drobenku, vymačkáme ji do formy 22x20 cm vyložené pečícím papírem a vyrovnáme povrch… více o Citronové kostky
Makovníček s krémem Žloutky s vodou a cukrem ušlehat, přidat směs mouka, mák a prášek do pečiva, nakonec lehce sníh ze zbylých bílků. Vlít… více o Makovníček s krémem
Řízečky ala Pavlína s hermelínem Kuřecí řízky jemně posolíme, popepříme a okořeníme grilovacím kořením. Řízky opečeme na oleji. Zapékací mísu (nebo… více o Řízečky ala Pavlína s hermelínem
Smažené sýrové koule se žampiony Sýr smícháme s vejcem, škrobem, na kostičky nakrájenými žampiony a šunkou, solí a kořením. Tvarujeme kuličky a smažíme.… více o Smažené sýrové koule se žampiony
Špagety s pórkem, hráškem a… Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme nakrájený na kolečka pórek a několik minut na střední teplotě provaříme, mícháme. … více o Špagety s pórkem, hráškem a smetanou
Znojemský nálev na okurky Ingredience smícháme, přivedeme k varu a krátce povaříme. Zatepla naléváme na sterilovanou zeleninu, potom sterilujeme . více o Znojemský nálev na okurky
Kuře s hříbky a tymiánem na víně Na polovině másla dusíme cca 10 minut na čtvrtky nakrájenou šalotku, česnek a hříbky (měla jsem mražené hříbky, u… více o Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Feferonový salát Sterilovanou papriku nakrájíme na menší kousky, zeleninu rovněž nakrájíme na co nejmenší kousky, aby se salát pěkně… více o Feferonový salát
Šlehačkovo- pudinková buchta Smícháme všechny ingredience na těsto. Vlijeme do vymazané nádoby na pečení a dáme péct na 150 stunpnu asi na půl… více o Šlehačkovo- pudinková buchta
Srnčí guláš Na roztavené slanině osmahneme zeleninu, přidáme česnek a na kostky nakrájené maso. Maso osolíme, opepříme a osmahneme.… více o Srnčí guláš
Utopenci V. Špekáčky oloupeme a podélně rozřízneme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na nudličky. Vše naskládáme do 3 l láhve (cibule,… více o Utopenci V.