Tuňákový sendvič Tuňáka necháme okapat a dáme do misky. Přidáme nakrájené krabí tyčinky a oboje rozmačkáme vidličkou. Vsypeme najemno… více o Tuňákový sendvič
Tuňákový pilaf Na másle a oleji osmažíme cibulku a přidáme rýži. Potom přidáme kůru, šťávu, vodu a kostky bujonu. Přivedeme k varu a… více o Tuňákový pilaf
Nejúžasnější špenát Nakrájejte kousek špeku na kostičky, velkou cibuli nadrobno. Na oleji opečte špek s cibulí. Když je dozlatova, přidejte… více o Nejúžasnější špenát
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do… Krásná rodačka z německého Rheinbergu, která chtěla být původně právničkou v advokátní… Celý článek
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou… Dochází vám inspirace na večeře a nechcete trávit konec prázdnin v kuchyni? Máme pro vás tipy… Celý článek
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou… Slavit nemusíte jen začátek prázdnin, ale i jejich konec, který se bohužel nezadržitelně blíží… Celý článek
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec… Devětadvacetiletý Luke Vincentini se na rozdíl od většiny cukrářů nevěnuje jen klasickým… Celý článek
Kuře Kung - Pao Kuřecí maso nakrájíme na kostičky asi o hraně jednoho centimetru. Dva bílky ušleháme s hladkou moukou, slabě osolíme a… více o Kuře Kung - Pao
Margot řezy V míse ušleháme 3 žloutky s cukrem do bílé pěny a postupně zašleháme olej, dále do této hmoty zašleháváme střídavě… více o Margot řezy
Rychlé kokosové řezy Mouku smícháme s kypřícím práškem, cukrem, kakaem a opatrně vmícháme podmáslí, olej, vejce a strouhaný kokos. Hlubší… více o Rychlé kokosové řezy
Vaječná omeleta à la Brillat… Na rozpáleném oleji opečeme malé kousky krůtího masa, okořeníme a přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a plátky… více o Vaječná omeleta à la Brillat-Savarin
Králík s rajčaty Na oleji krátce osmahneme najemno nakrájenou cibuli, poprášíme ji sladkou paprikou a přidáme také najemno nakrájený… více o Králík s rajčaty
Švestkové chutney Cukr zalijte 30ml vody, přidejte ocet, šťávu a nastrouhanou kůru z dobře omytého pomeranče a vařte asi 15 minut. … více o Švestkové chutney
Perník z pekárny Vše postupně vložíme do pekárny a zvolíme program DORT. Pro zpestření můžeme po pípnutí přidat hrozinky, ořechy nebo… více o Perník z pekárny
Těstovinový salát s tuňákem Uvařené a vychladlé těstoviny smícháme se zeleninou - okurky a papriky nakrájíme na kostičky, smícháme s tatarkou nebo… více o Těstovinový salát s tuňákem
Strapáče Sypké ingredience smícháme, do důlku dáme vejce a rozdrobíme tuk. Vypracujeme těsto a necháme 1/2 hod. odležet.… více o Strapáče
Čokoládové suflé Ve vodní lázni rozehřejeme čokoládu. V míse vyšleháme vejce s cukrem a rozpuštěným máslem, přidáme rozpuštěnou… více o Čokoládové suflé
Zeleninová polévka se smetanou Základ zeleninového vývaru: zelenina – rajčata, paprika, brambory a cibule. Dle chuti a toho co máme zrovna doma pak… více o Zeleninová polévka se smetanou
Chalupářské brambory Brambory uvaříme v osolené vodě. Na pánvi na oleji osmahneme cibulku, přídáme slaninu, kterou lehce osmažíme. Poté… více o Chalupářské brambory