
4
Tvaroh ušleháme dohladka, opatrně přidáme majonézu, hořčici, koření a cibulku. Pomazánku rozdělíme do misek a do každé… více o Senzační tvarohová pomazánka
Tvarůžky rozmačkáme vidličkou, smícháme s tvarohem, jogurtem nebo smetanou, drobně nakrájenou cibulí, kmínem a pepřem.… více o Olomoucká tvarohová pomazánka
Pórek nakrájíme nadrobno, mrkev najemno nastrouháme. Smícháme s tvarohem a jogurtem, osolíme, okořeníme. Podáváme s… více o Lehká tvarohová pomazánka
Chutí se tak trochu podobá příbuzné cuketě, je ale výraznější a lehce nasládlý. Neprávem… Celý článek
Ať už máte svoji úrodu, zásobuje vás rodina nebo nakupujete na trhu, je ideální udělat si i… Celý článek
Omáčka z rajčat je, hned po kečupu, jedním z nejlepších způsobů, jak zpracovat letní úrodu.… Celý článek
Vinobraní bývá největším svátkem vína jak pro samotné vinaře, tak pro milovníky jejich vín.… Celý článek
Maso omyjeme, osušíme, odřízneme tučné kousky a nařízneme kapsy. V misce utřeme máslo se sýrem (můžeme ho nastrouhat),… více o Rožnovské kapsy
Pro přípravu tlačenky uvaříme maso tak, aby zůstalo poněkud tužší, játra uvaříme doměkka, kůže a nožičky hodně doměkka.… více o Tlacenka
Brambory upečeme ve slupce, po vychladnutí rozkrojíme na půlky a vydlabeme vnitřek. Ten dáme do misky, přidáme na… více o Mozzarella brambory
Cukr, tuk a vanilkový cukr vyšleháme, přidáme postupně za šlehání vejce, nakonec vmícháme tvaroh a kůru. Višně scedíme… více o Tvarohový závin s višněmi
Sýr a majonéza se dobře vymíchá, přidá se umleté maso nebo salám, nastrouhaná mrkev, křen, sůl a cukr. Podáváme na… více o Křenová pomazánka s uzeným masem
Připravíme si mazání na kuře smícháním všech ingrediencí vyjma cibule, tu si nakrájíme na kolečka. Stehno položíme na… více o Kuřecí stehna v alobalu
Všechny základní ingredience na bounty tyčinky (kromě ingrediencí na polevu) smícháme dohromady a vzniklou hmotu dáme… více o Bounty tyčinky
Olej rozehřejeme na středním plameni ve velké pánvi s nepřilnavým povrchem. Přidáme syrové brambory a 2 lžíce zázvoru a… více o Zázvorové brambory
Nastrouháme celer, přidáme ostatní ingredience, dáme vychladit a podáváme s pečivem. více o Falešná humrová pomazánka
Jablka omyjeme, oloupeme, vyndáme jádřince a nakrájíme na kostky do 0,5 cm. Mouku prosejeme s práškem do pečiva přes… více o Jablečný perník
1. Papriky opláchněte, odstraňte jádřince, stopky a žebroví. Okurku opláchněte, ale neloupejte. Nakrájejte papriky a… více o Venkovský salát
Vyšleháme mouku s vejcem. Poté pomalu přiléváme vodu. V případě vody se řídíme spíše podle rozumu, těsto by mělo mít… více o Galletes - slane palacinky