Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem Zpracujeme těsto a necháme odležet v lednici 2–3 hodiny. Potom plníme ovocem. S těstem se velice dobře pracuje a je… více o Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem
Tvarohové knedlíky Z tvarohu, mouky, vejce soli a oleje zpracovat těsto, rozdělit na půl. Těsto rozválet, rozdělit na kousky a zabalit do… více o Tvarohové knedlíky
Rychlé tvarohové knedlíky Vše dáme do mísy a zaděláme. Necháme odpočinout asi 10 minut. Po odpočinutí vytvoříme placičku, do které dáme ovoce,… více o Rychlé tvarohové knedlíky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její… Pamela Anderson není jen herečka a ikona devadesátých let. I když v poslední době přitáhla… Celý článek
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů,… Sezóna dýní je v plném proudu! Za pár korun je seženete nejen na trhu, ale i v každém… Celý článek
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat Květák je zelenina, která rozhodně umí překvapit. Už jste ho zkusili upéct v troubě? Je rychle… Celý článek
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je… Snídaně je často označována za nejdůležitější jídlo dne, které má dodat energii a pozvednout… Celý článek
Jablkový srnčí hřbet Jablka nakrájíme na drobné kostičky. Vše ostatní smícháme a spojíme s jablky.¨2 formy srnčího hřbetu vymažeme máslem,… více o Jablkový srnčí hřbet
Kuře pro mlsné jazýčky Nachystáme si ruličky - na plátek šunky dáme plátek sýra, na sýr plátek anglické slaniny a stočíme. Těmito ruličkami… více o Kuře pro mlsné jazýčky
Omáčka na těstoviny – žampionová Zpěníme cibulku, zaprášíme paprikou, vhodíme žampiony, osmažíme, chrstneme červené víno, povaříme, přidáme nasekaná… více o Omáčka na těstoviny – žampionová
Zdravá a hustá zeleninová polévka Brambor a kedlubnu nakrájíme na kostky. Kousek mrkve a celeru nastrouháme na hrubém struhadle. (Já používám domácí… více o Zdravá a hustá zeleninová polévka
Tvarohový Míša Nejrpve ušleháme žloutky, cukr a olej. Přidáme mouku a kakao. Vyšleháme ze 6 bílků sníh a přidáme do těsta. Dáme péct… více o Tvarohový Míša
Domácí vaječný likér žloutky vyšleháme s cukrem ve vodní lázni do zhoustnutí.pak směs zshladíme,přídáme kondenzovaná mléka a vanilkový cukr… více o Domácí vaječný likér
Prácheňská polévka Kořenovou zeleninu očistíme, opláchneme a jemně nastrouháme, očištěné žampióny nakrájíme na plátky. Obojí přidáme do… více o Prácheňská polévka
Bramborový guláš Václav Nadrobno pokrájenou cibuli lehce osmahneme, přidáme najemno pokrájená drůbeží, nejlépe kuřecí jatýrka. Orestujeme,… více o Bramborový guláš Václav
Dušená hovězí kližka Maso odblaníme a nakrájíme na menší kousky,které osolíme,opepříme a obalíme v hladké mouce. Poté maso osmahneme do… více o Dušená hovězí kližka
Luxusni svickova Návod na karamel: Na kvalitní pánev dáme 2 lžičky cukru krystal a udržujeme teplotu na 120°C. Za chvíli se začne… více o Luxusni svickova
Dort Ivančice Olej, vlažnou vodu, cukr a žloutky dobře zamícháme. Poté přidáme polohrubou mouku, prášek do pečiva, kakao, nasekané… více o Dort Ivančice
Balkánský salát Zeleninu, šunku i sýr nakrájíme na kostičky. Vše smícháme a zalijeme zálivkou připravenou podle návodu na obalu. … více o Balkánský salát