 
            
            
        3.5
 
                             
                        Uděláme si těsto a rovnoměrně ho rozložíme na plech. Je tužší, tak je dobré použít pergamenový papír a ruce si namáčet… více o Tvarohové řezy
 
                             
                        Suroviny na tmavé těsto smícháme a vyválíme placku, kterou vložíme na vymazaný a vysypaný plech. Na ni dáme náplň z… více o Tvarohové řezy trojbarevné
 
                             
                        Těsto: Vše uválíme dohromady a třetinu těsta dáme ztuhnout do ledničky. Zbylé těsto rozprostřeme na vymazaný plech.… více o Postrouhané tvarohové řezy
 
            
            Vypadá velmi lákavě, jako něco mezi hodně zralým žlutým jablkem a hruškou. Jenže když se do ní… Celý článek
 
            
            Někdo Halloween miluje, jinému připadá jako hloupý americký import. Ať už patříte k jedné,… Celý článek
 
            
            U nás jsme hrdí na svíčkovou nebo vepřo-knedlo-zelo, sousední Rakousko je vyhlášené dozlatova… Celý článek
 
            
            Nemáte příliš času, ale chcete si osladit podzimní dny? Upečte nadýchané rohlíčky ze zakysané… Celý článek
 
                     
                Těsto: ve vodní lázni rozpustíme heru, přidáme vejce, med, cukr, mouku, jedlou sodu. Mícháme dohladka. Na plech s… více o Pravý medový dort
 
                     
                Výhonky se propláchnou a nechají se okapat, zalijí se 1,1/4 l vařicí vody a vaří se 10 minut. Pak se to nechá 3 dny… více o Med z mladého jehličí
 
                     
                Stehýnka vložíme do zapékací mísy, pokapeme citrónem, zalejeme smetanou a kuřecím vývarem, přidáme na kousky nakrájený… více o Kuřecí stehna z Francie
 
                     
                Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, papriky na proužky.… více o Labužníkova specialita
 
                     
                Těsto: vyšlehat 3 vejce, 2 dcl krystalového cukru, 1 dcl oleje, pak přimíchat 4 dcl polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva… více o Mřížkovaná buchta
 
                     
                Většinu vařeného hrachu rozmačkáme (trochu si necháme na ozdobení polévky) a prohřejeme ve vývaru spolu s povařenou,… více o Rybí polévka s hrachem
 
                     
                Jazyky omyjeme, v tlakovém hrnci rozpustíme sádlo, přidáme na kostičky nakrájený špek a jazyky orestujeme. Posléze… více o Luxusní vepřový jazýček s domácím knedlíčkem
 
                     
                Jablka omyjeme, oloupeme, vyndáme jádřince a nakrájíme na kostky do 0,5 cm. Mouku prosejeme s práškem do pečiva přes… více o Jablečný perník
 
                     
                Maso obalíme ve směsi koření a mouky. Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky. Na pánvi orestujeme slaninu s masem.… více o Cikánský řízek
 
                     
                Kváskem zaděláme těsto, necháme přikryté 20 min. kynout. Pak vyválíme, vykrájená kolečka smažíme ve fritovacím hrnci… více o Rychlé koblihy
 
                     
                Vepřové maso nakrájíme na kostky, na oleji zpěním enajemno nakrájenou cibulku, přidáme maso, 2 lžíce mleté papriky a… více o Segedýnská dobrota
 
                     
                Žampiony nakrájejte na plátky a na trošce oleje opražte na pánvi. Dejte stranou. Pak na plátky nakrájenou cibuli nechte… více o "Červené" kuře
 
                     
                     
                     
                    