4.5
V míse smícháme cukr, pudinkový prášek, tvaroh, žloutky, kůru a šťávu z citronu a dobře rozmícháme. Listové těsto… více o Rychlé tvarohové šátečky
Změklý tuk smícháme s moukou a zakysanou smetanou. Vypracujeme těsto, které necháme 1 hodinu odpočinout v potravinové… více o Tvarohové šátečky ze zakysanky
Zaděláme těsto smícháním tvarohu, mouky, tuku. Rozválíme na plát cca 3–5 mm silný. Vykrojíme čtverečky cca 6×6 cm. Dáme… více o Tvarohové šátečky nasladko i naslano
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Smažený sýr patří k nejoblíbenějším klasikám české kuchyně. Křupe, táhne se, hřeje u srdce. V… Celý článek
Indické ghí je u nás už běžnou surovinou, přestože se nejedná o žádnou novinku. Už naše… Celý článek
Mouku, prášek do pečiva, cukr, olej, mléko, vejce smícháme dohromady. Zvlášť připravíme tvaroh. Polovinu těsta vlijeme… více o Buchta s ovocem a tvarohem
Dáme mouku, cukr a vejce do velké mísy a řádne rozmícháme. Za stálého mícháme postupně přidáváme jogurt, mléko a prášek… více o Jablečný koláč z jogurtového těsta
Vše smícháme a dáme na předem vymazaný a moukou vysypaný plech, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme do zlatova. Pro… více o Rychlé jablkové řezy
Rýži uvaříme dle návodu. Maso osolíme a lehce naklepeme rukou a opečeme na olivovém oleji (celá prsíčka). Nakrájíme… více o Rýžový salát s kuřecím masem
Lilky oloupeme a nakrájíme na kostičky. Osolíme a necháme 10 minut odležet. Lilek osušíme a opékáme je asi 15 minut v… více o Africká lilková pomazánka
Jablka je lepší nastrouhat na hrubo, nebo na plátky. Ořechy spíše nasekáme, místo umletí. Těsto rozválíme a posypeme… více o Štrúdl z listového těsta
Maso nakrájíme na nudličky a v misce zalijeme sójovou omáčkou. Pórek nakrájíme na delší nudličky. Na rozpáleném oleji… více o Hovězí kari na pórku
Zhruba 1 kg vepřového masa řádně osolíme, posypeme kmínem a tymiánem, vložíme do pekáčku a kolem nasypeme pokrájenou… více o Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Připravíme buď na kupovaný piškotový korpus a nebo si piškot upečeme. Do uzavíratelné misky strčíme všechny… více o Hula hula řezy
Droždí promícháme se lžící vlažného mléka a špetkou cukru. Necháme vzejít kvásek. Ze všech surovin a vzešlého kvásku… více o Tradiční český trdelník
1. Do pekáče/remosky navrstvíme zelí, poklademe kolečky cibule, na to položíme čtvrtky kuřete. 2. Maso pokryjeme… více o Kuře na zelí Haničky Koernerové
Na trošce rozpáleného tuku osmažíme dosklovata cibuli, přidáme krátce osmažit i pokrájenou slaninu, přisypeme kukuřici,… více o Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí - rychle a chutně