2.48
                             
                        Zaděláme těsto smícháním tvarohu, mouky, tuku. Rozválíme na plát cca 3–5 mm silný. Vykrojíme čtverečky cca 6×6 cm. Dáme… více o Tvarohové šátečky nasladko i naslano
                             
                        Vločky namočíme přes noc. Přidáme strouhaný sýr, krájený pórek na jemná kolečka, 3 rozmačkané stroužky česneku, mírně… více o Vločky naslano
                             
                        Použijeme balíček listového těsta, ve kterém jsou 3 plátky. Salám a sýr nastrouháme na hrubé nudličky – salám Gothaj,… více o Listový závin naslano
            
            Vitrážové dorty jsou jedním z nejvíce okouzlujících trendů moderní cukrařiny. Jejich povrch… Celý článek
            
            Pokud věříte v sílu přírodních léků a při nachlazení nebo různých virózách saháte po cibuli,… Celý článek
            
            Fermentace, známá také jako kvašení, je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších metod… Celý článek
            
            Přestože název zní trochu morbidně, kosti svatých nejsou nic jiného než dávné a tradiční… Celý článek
                     
                Kuře omyjeme, osušíme a rozdělíme na osm porcí. Očištěnou šalotku rozčtvrtíme, česnek pokrájíme na kostičky a žampiony… více o Coq au vin se žampiony
                     
                Do vody dáme heru a sůl, přivedeme k varu. Do vroucí vody a za stálého míchání přisypeme polovinu (200 g) mouky a… více o Knedlíčky z odpalovaného těsta
                     
                Na rozpáleném oleji zpěníme cibulku, chvíli restujeme a pak přidáme kuřecí maso nakrájené na nudličky. Orestujeme,… více o Kuře Hawai
                     
                Kuře posolíme a pokmínujeme výrazněji, než jsme zvyklí, dutiny vyplníme jablky bez jádřinců, vložíme do pekáče,… více o Kuřohus se zelím
                     
                Omytý a oloupaný celer nakrájíme na plátky silné asi 4 mm, které povaříme ve 2 litrech osolené vody zhruba 5 minut.… více o Smažený celer se sýrem
                     
                Korpus: olej, cukr a žloutky utřeme do pěny. Přidáme lžíci rumu a ještě zamícháme. Mouku smísíme s kakaem a práškem do… více o Domácí krtkův dort
                     
                Na rozpáleném oleji si ve větší pánvi orestujeme nejdřív papriku a žampiony. Pak přidáme ostatní zeleninu, dochutíme,… více o Zeleninová pánev
                     
                Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů… více o Pečené koleno v pivní marinádě
                     
                Porce ryby potřete solí a pepřem a zakapejte citronovou šťávou. Nechte chvilku odležet. Mezitím prohřejte v másle… více o Cejn na bylinkách
                     
                1.Kuřecí prsa si očistíme a odblanime,nakrajime na kostičky a nasolime a opepřime. Maso dáme na rozpálenou panvičku s… více o Kuřecí maso se smetanou
                     
                Zeleninu, šunku i sýr nakrájíme na kostičky. Vše smícháme a zalijeme zálivkou připravenou podle návodu na obalu. … více o Balkánský salát
                     
                1. Plech vyložíme pečícím papírem. Mouku a krupičku smícháme s cukrem a práškem do pečiva. Polovinu sypké směsi… více o Švédský sypaný koláč