
3.2
Utřeme tvaroh, moučkový cukr, vejce, vanilkový cukr a mléko. Těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem, posypeme… více o Koláč - Výborný tvarohový koláč
V misce rozmícháme mouku s práškem do pečiva, nakrájíme k tomu změklý tuk, přidáme žloutky, kakao, mleté ořechy a mléko… více o Strouhaný tvarohový koláč
Z uvedených ingrediencí uhněteme tmavé těsto, vyválíme a položíme na hodně vymazaný nevysypaný plech. Na tmavé těsto… více o Tříbarevný tvarohový koláč
Znáte flammkuchen? A co takhle tarte flambée? Pod oběma názvy se skrývá tentýž pokrm – tenký,… Celý článek
Hokkaidó (nebo také hokaido) je bezesporu favoritem mezi dýněmi. Má příjemnou chuť, vysoký… Celý článek
Už máte doma Labubu? Z postavičky, která vypadá jako malé monstrum s velkýma ušima a šibalským… Celý článek
Jablka jsou nejdostupnější a poměrně levné ovoce mnoha odrůd a chutí. Navíc mají obrovskou… Celý článek
Brambory uvařené, oloupané, řádně rozšťoucháme, přidáme tvaroh, špek na jemno nakrájený a opečený a dozlatova osmahlou… více o Pirohy vařené
Mouku prosejeme na vál. Ostatní suroviny svaříme ve vodní lázni, jedlou sodu přidáme nakonec. Teplou směs zpracujeme s… více o Velikonoční medové řezy
Vepřovou panenku očistíme a nakrájíme na plátky. Marinujeme v oleji s pepřem a bylinkovou solí nejméně jednu hodinu. … více o Výborné špízy
Kolínka zbavíme kůže a hustě prošpikujeme stroužky česneku. Osolíme, opepříme. Potom každé kolínko zabalíme zvlášť do… více o Zbojnické kolínko
Cibuli nakrájejte a na oleji ji nechte zezlátnout. Hlívu omyjte, osušte a nakrájejte na proužky. Potom ji přidejte k… více o Falešná dršťková z hlívy
Těsto rozválíme a naskládame na něj šunku a salám. Na menším množství tuku spěníme pokrájenou cibulku,rozklepneme… více o Burda štrúdl
Promícháme dobře všechny ingedience a listy salátu potíráme nebo namáčíme do dresingu. Můžeme polít salát v míse. Je… více o Dresink na hlávkový salát
Tuk a med rozpustíme, přidáme cukr, kakao, skořici, koření na perníky, a pak i mouku, vejce, jedlou sodu (dávám do… více o Medové perníčky III.
máslo vyšleháme v krém a postupně přidáváme pískový cukr a 1 balíček vanilkového cukru. Šleháme tak dlouho dokud… více o Dort Malakoff
Rajčata spařte, oloupejte a nakrájejte na kostky. Cibuli nasekejte najemno, česnek prolisujte. Brambory nakrájejte na… více o Pikantní indická omeleta
Smetanu ke šlehání spolu s kaštany a čokoládou za stálého míchání přivedeme k varu a ihned odstavíme z plotny. Hmotu,… více o Vánoční likér z ledových kaštanů
Všechno suroviny zpracujeme dohramady, uděláme těsto a necháme aspoň 2 hodiny odležet v chladu. Vyválíme těsto… více o Žabí huby II.