
3.57
Flíčky uvaříme dle návodu na obalu a scedíme. Rozinky namočíme v troše vody. K žloutkům přidáme 4 lžíce cukru,… více o Nudlový nákyp s jablky
Na oleji orestujeme cibulku, přidáme na kostičky nakrájené žampiony, klobásu, kuřecí prsa a jablka. Osmahneme,… více o Kuře s jablky
Z uvedených surovin vypracujeme lívancové těsto, necháme v teple nakynout a smažíme na lívanečníku. více o Lívance s jablky
Představte si dort, jehož část se vznáší ve vzduchu. Nejde o kouzlo ani optický klam, ale o… Celý článek
Výhodou švestek je, že z nich můžete vařit celý rok. Jsou skvělé sušené, mražené, destilované,… Celý článek
Zavařování ovoce, to nemusí být jen džemy a kompoty. Zkuste si z ovocné úrody udělat i pečený… Celý článek
Švestkové koláče ke konci léta neodmyslitelně patří a voní prázdninovými vzpomínkami. Navíc… Celý článek
Postupně smíchat všechny suroviny, mléko přidávat až nakonec. Nalít do vymazané a vysypané větší bábovkové formy. … více o Oříšková bábovka
Brambory nastrouháme a smícháme se vším ostatním. Mažeme na topinky nebo tousty. více o Tatarská pomazánka na topinky
Všechny ingredience zpracovat do pružného těsta (zdá-li se tuhé, můžeme přidat trochu mléka). Necháme 10 minut… více o Vdolečky bez kynutí
1. varianta: Hovězí maso vařit se zeleninou, b. listem a kořením. Později přidat vepřové (obojí vcelku). Řepu umýt a… více o Boršč
Z bílků ušleháme tuhý sníh a po trošce do něj zašleháme polovinu cukru. Druhou polovinu cukru zlehka vmícháme současně… více o Kokosky
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme dorůžova. Přidáme na kolečka pokrájené párky a také je orestujeme. Na závěr… více o Frankfurtská polévka – smetanová
**Obr. 1** Květy bezu opatrně opláchněte studenou vodou tak, abyste z nich neomyli všechen pyl – to on určí kvalitu… více o Voňavý sirup z bezinkových květů
Ze surovin vypracujeme testo,ktere vylijeme na vymazany a mooukou vysypany plech. Poklademe ovocem. A peceme 30 minut… více o Bublanina
Maso obalíme ve směsi koření a mouky. Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky. Na pánvi orestujeme slaninu s masem.… více o Cikánský řízek
Dáme si předehřát troubu na 160 C°, vymažeme a vysypeme si formu na pečení kokosem (nejlépe vyšší kulatou, s… více o Koláč s příchutí Hawaie
Vajička s cukrem utřeme do pěny, přidáme olej, vodu, mouku s práškem do pečiva a nalijeme na vysypaný a vymazaný plech.… více o Bublanina z mimibazaru
Citronovou šťávu, med, hořčici a olej pořádně promícháme. Do každého kuřecího prsa uděláme 2 nebo 3 příčně hluboké… více o Kuřecí barbecue salát