Dobře uleželé olomoucké tvarůžky rozmačkáme, rozmícháme se změklým máslem, přisypeme nadrobno nakrájenou cibulku, utřený česnek, trochu sladké i pálivé papriky, sůl, pepř a tatarku.
Dobře promícháme a necháme tři dny uležet v chladu.
Nejprve si naložíme sójové maso do nálevu připraveného z rozšlehaného vajíčka, škrobu a vody. Nálev dochutíme sójovou…
více o Vegetariánské Kung Pao Asie
Pečivo namočíme do studené vody. Zelí očistíme a košťál vyřízneme. Potom vložíme zelí do vařící osolené vody a postupně…
více o Zelné závitky s mletým masem
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát