
3.14
RADA: Nálev:
RADA: Buřty:
RADA: Plnění sklenic:
Špekáčky oloupeme a podélně rozřízneme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na nudličky. Vše naskládáme do 3 l láhve (cibule,… více o Utopenci V.
Špekáčky a cibuli oloupeme, nakrájíme na půlkolečka a promícháme v míse. Suroviny na nálev smícháme v kastrolu,… více o Jeňovi utopenci
Nejprve si připravíme nálev. Dáme vařit vodu s octem. Ve varu přidáme sůl, cukr, olej, bobkový list a chilli a necháme… více o Utopenci Gejza
Drobenkové koláče patří hned po bábovkách mezi nejoblíbenější klasiku. Nejsou totiž moc pracné… Celý článek
Oblíbili jste si v restauracích stále častěji podávané plněné placky, jako je tortilla,… Celý článek
Léto a nažhavený gril k sobě neodmyslitelně patří, ale nad rozžhavenými uhlíky nemusíte opékat… Celý článek
Využijte první sladké plody léta a upečte z nich něco dobrého na víkend. Koláče a další… Celý článek
Zpracujeme na vále v těsto. Z těsta tvoříme malé kuličky, do každé vtlačíme důlek (obráceným náprstkem, obrácenou… více o Zamilovaná očka
Žloutky vyšlehejte s polovinou cukru krupice a vanilkovým cukrem do husté pěny, z bílků a zbylého cukru ušlehejte pevný… více o Malakoff
Troubu předehřejeme na 140 °C. Vše smícháme (banány rozmačkáme) a nakonec přidáme prášek do pečiva. Nalijeme do… více o Oříškový chlebíček
Vepřové maso podusíme s kořením {sůl, pepř, kmín, paprika}, přidáme nakrájenou cibuli a česnek. Zelí taky chvilku… více o Slané šátečky
Do sklenice vložíme nakrájenou limetku, čerstvou mátu, třtinový cukr a vše rozmačkáme. Po okraj sklenice nasypeme… více o Ginger Mojito
1) Brambory oloupeme a spolu s omytou neloupanou cuketou nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek nakrájíme najemno. Máslo… více o Bramborovo-cuketové kari
Hermelíny rozpůlíme, měkkou část vydlabeme lžičkou a společně s nastrouhanou(rozdrobenou) Nivou na pár vteřin vložíme… více o Nakládaný pivní Hermelín
Do misky vylijeme jogurt, přidáme polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva, vejce, cukr,mléko, zamícháme a… více o Jogurtové lívanečky
Gnocchi uvaříme dle návodu. Vymažeme mísu máslem a rozložíme do ní uvařené noky. Čerstvý, očištěný špenát spaříme v… více o Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem
Na sádle osmahneme cibuli, přidáme kyselé zelí, lžíci cukru a pár minut podusíme. Přihodíme oloupané a na plátky… více o Šukrut
Losos zakoupený v supermarketu je již vykuchaný, zbavíme ho pouze ploutví, případně hlavy a rozkrojíme podél na 2 půlky… více o Losos s bylinkovou omáčkou
Uvařené těstoviny necháme vychladnout, zeleninu nakrájíme na středně velké kousky, přidáme zakysanou smetanu, nadrobno… více o Lehký těstovinový salát