
2.5
Nejdřív připravte omáčku. V pánvi rozehřejte olej a pět minut na něm doměkka opékejte šalotku. Dejte pozor, aby… více o Kachní prsa se švestkovou omáčkou
Rozehřejeme si troubu na 200 stupňů. V kýtě vytvoříme nožem kapsu, do které vtlačíme sušené švestky tak, aby se dala… více o Vepřová pečeně se švestkovou nádivkou a jablečným pyré
Fazole namočíme aspoň na 2 hodiny do vody. Poté je v tlakovém hrnci uvaříme doměkka spolu s vývarem z uzeného, česnekem… více o Uzená fazolačka
Jestli už nevíte, co s úrodou rajčat, uvařte z nich oblíbenou italskou omáčku marinara. Je… Celý článek
Herečka a moderátorka Laďka Něrgešová bohužel momentálně bojuje s vážnou nemocí, nicméně na… Celý článek
Jídlo vás rozhodně nenechává lhostejnými a rádi se koukáte pod ruce mistrům kuchařského a… Celý článek
Když se řekne superpotravina, pravděpodobně se vám vybaví avokádo nebo chia semínka. Ale co… Celý článek
Maso nakrájíme na větší plátky,naklepeme ,posolíme přidáme rovnoměrně cibuli nakrájenou na kostičky,uzenou slaninu… více o Gizdíkovy závitky
Syrové nebo uvařené brambory nakrájíme na větší čtvrky, osolíme. Zeleninu nakrájíme také na větší kousky a střídavě… více o Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou omáčkou
Vejce rozkvedláme, osolíme, opepříme, nalijeme je na rozehřátou pánev, do nich poskládáme kolečka rajčat a usmažíme… více o Dědovy topinky
Housky pokrájené na drobné kostičky polijeme rozehřátém máslem a lehce promícháme. Vejce rozšleháme s mlékem a solí,… více o Vídeňské houskové knedlíky
Krůtí prsa nakrájíme na 8 kusů, cibuli a česnek nakrájímé nadrobno, žampiony a rajčata na plátky, lístky petrželky… více o Krůtí medailonky na rajčatech
Ingredience vkládáme do pečící nádoby ve shora uvedeném pořadí. Program: 1 Vypečení: střední Váha: 1000 g Čas… více o Chléb z domácí pekárny
Žloutky vyšleháme s cukrem, vmícháme směs kakaa, ořechů, krupice a prášku do pečiva. Přidáme nastrouhaná jablka a… více o Kakaový dort s ořechy a jablky - korpus
Fazolky (250-300 g) krátce povaříme v osolené vodě a scedíme, musí zůstat na skus. Slaninu pokrájíme na kostičky … více o Česnekové fazolky se slaninou
klasickým způsobem zaděláme kynuté těsto a necháme vykynout. Kdo má domácí pekárnu, použije program "příprava těsta" a… více o Koblížky s náplní
Připravte si mísu velkou tak, aby se do ní nejen vešly všechny ingredience, ale aby se vám v ní maso i dobře hnětlo.… více o Babiččina sekaná
V pánvi na dvou lžících oleje osmahneme uzeninu. Poté přidáme zeleninu a lehce orestujeme. Po chvíli přidáme uvařené… více o Chalupářské těstoviny
Stejně velké nové brambůrky neloupeme, pouze důkladně očistíme a osušíme a upečeme je na suchém plechu do tmavě hněda.… více o Dědovy pikantní brambůrky