Mouku promíchejte s cukrem a špetkou soli, poté zašlehejte máslo a mléko. Šlehejte, dokud není těsto bez žmolků. Až poté přidejte vajíčka a kypřicí prášek.
Těsto nechte alespoň 20 minut odpočinout.
Rozpalte vaflovač a počkejte, dokud není pořádně nahřátý. Poté již dávkujte těsto a pečte dozlatova.
Do vaflovače dávejte opravdu jen trošku těsta, rozteče se a nabyde.
Žloutky a cukr vyšleháme do bělavé pěny a vmícháme 150 g nutelly. Z bílků ušleháme tuhý sníh a střídavě s moukou ho…
více o Piškotová roláda s nutellou
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka