
3.57
Žloutky, vodu, cukr a kůru šleháme, dokud masa nezbělá. Přidáme mouku s práškem, rum a sníh z bílků. Pečeme vafle a… více o Biskvitové vafle
Rozšlehejte vejce a postupně přidávejte mléko, cukr, mouku s práškem do pečiva a nakonec máslo. Před pečením nechte… více o Oblíbené vafle
Vše dobře promícháme. Je důležité vaflovač vždy dobře potřít tukem. Vyndáme na mřížku. více o Křehké vafle
Největší kulinářský festival na světě Restaurant Week se po půl roce vrací a navzdory svému… Celý článek
Přinesli jste si z lesa plné košíky hub a přemýšlíte, jak je zpracovat? Můžete je sníst hned,… Celý článek
Houby jsou v Česku doslova fenomén. Každoročně se na ně těšíme, vyrážíme s košíky do lesa a… Celý článek
Cinnamon Rolls nebo skořiové šneky. Říkejte jim, jak chcete. Recept na ně objevíte v… Celý článek
Z uvedených přísad vypracujeme těsto, dáme do chladu odpočinout. Mezitím připravíme náplň. Jablka oloupeme, na robotu… více o Jablečno-pudinkové řezy
Heru, sklenici vody, cukr, 3 lžíce kakaa dáme do hrnce, přivedeme k varu a 3 min. povaříme(mícháme). Pak sundáme z… více o Vařená buchta
Mrkev jemně nastrouháme a smícháme s masem, toustem, vejcem a ostatními ingrediencemi. Z hmoty vytvoříme karbanátky asi… více o Šťavnaté karbanátky
Vše smícháme a naložíme kuřecí křidélka. Místo nich se dá použít jakékoli maso. více o Medovo-griotková marináda
Lišky řádně očistíme od hlíny a jehličí, šalotky nasekáme na kostičky, šlehačku ušleháme, petrželku nasekáme. V… více o Oříškové jelení řízky na liškách
- polovinu cukru, kakao a žloutky řádně vymíchat - do vaječné masy přimíchat po částech olej a vodu - poté postupně… více o Banánové řezy
Uvařit těstoviny... Rozpustit dvě lžíce másla, nivu nahrubo nastrouhat a vložit na máslo, trochu podlít smetanou a… více o Těstoviny s nivou
Maso odblaníme, omyjeme a osušíme. Pak je vložíme do horké vody, rychle přivedeme k varu a poté vodu osolíme. Vaříme… více o Zadělávané fazolky
Těsto: šlehat vejce s cukrem a špetkou soli, přidat olej. Pak mouku s prdopečem současně s mlékem. Promíchat Do velké… více o Francouzský hruškový koláč
U smetanového sýru a smetany je třeba, aby měly pokojovou teplotu. Používám malou dortovou formu 18 cm průměr, lze… více o Vanilkovo-limetkový cheesecake
Celer řádně očistíme, nakrájíme na velmi tenké kratší nudličky a na rozpuštěném másle krátce orestujeme, zalijeme… více o Krabí salát
1) suché složky smíchat v misce, přidat zbytek a ručně zpracovat měkké těsto (jako plastelína). 2) Těsto zabalit do… více o Perníčky hned měkké