Vaječná omeleta à la Brillat-Savarin

3.8

hodnoceno: 5
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      špetka sůl
    • 8
      ks vejce
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      lžíce smetana
    • 2
      ks naťové cibulky
    • 100
      g žampiony
    • 200
      g krůtí prsa

Postup přípravy receptu

  • Na rozpáleném oleji opečeme malé kousky krůtího masa, okořeníme a přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a plátky žampionů. Zvlášť ušleháme vždy dvě vejce se smetanou a vlijeme na horkou pánev s trochou oleje. Pečeme po obou stranách, až je omeleta krásně nabobtnalá. Na talíři omeletu naplníme, ozdobíme a ihned podáváme s pečivem a červeným vínem.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: