
2.86
Játra nakrájíme na kousky, cibuli na proužky a slaninu na kostičky. Na pánev dáme slaninu a rozehřejeme (pokud je… více o Játra na cibulce a slanině
Odblaněná a očištěná játra nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájenou nadrobno společně s očištěnou zeleninou nakrájenou na… více o Vepřová játra na smetaně
Játra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Po obvodu plátky na několika místech nařízneme. Potom… více o Vepřová játra s chilli omáčkou
Klasické tvarohové těsto na ovocné knedlíky je jednoduché samo o sobě. Ale může být ještě… Celý článek
Jak málo stačilo, aby Lucie Borhyová zvolila jinou kariérní dráhu než moderátorskou. Tato… Celý článek
Tento zeleninový pokrm s vejci je oblíbený v mnoha zemích po celém světě. Shakshouka nebo… Celý článek
Dvojice legendárních italských sýrů, mozzarella a mascarpone, má v kuchyni své nezastupitelné… Celý článek
Čtverec alobalu potřeme uprostřed troškou oleje. Na olej klademe uzeninu, na tu půlku hermelínu(rozkrojením nahoru), na… více o Porce
Na oleji opražíme nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájený celer, mrkev a kedlubnu, na čtvrtky nakrájené brambory… více o Zeleninové ragú s hořčičnou omáčkou
Maso osolíme, poprášíme paprikou, dáme na plech a přiklopíme. V průběhu pečení podléváme bílým vínem. Ke konci… více o Labužníkova kuřecí stehna
Maso ostrým nožem rozřízneme na 1-2 cm silný plát. Plát masa rozložíme na prkénko a navlhčenou paličkou jej rovnoměrně… více o Roláda z vepřového masa
Maso opereme, zalijeme vodou a uvaříme. Kysané zelí nakrájíme, přidáme kmín, na silném ohni uvaříme v otevřené nádobě… více o Mazurská zelňačka
Náplň: šleháme ve vodní lázni do zhoustnutí. Ze všech surovin vypracujeme tužší těsto a necháme je 24 hodin… více o Výborné domácí kremrole
Vše se dobře promíchá, až je těsto hladké. Puding se dává prášek (nevaří se). Nalejeme na plech s pečícím papírem a… více o Rychlá buchta nebo perník tety Romanky
Brambory a zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky. Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibulku, zapražíme mouku,… více o Bramborová polévka se sójovou drtí
Na lžičce oleje zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme postrouhané tofu, rajský protlak a krátce osmažíme. Necháme… více o Červená tofu pomazánka
1) Párek můžeme ohřát na pánvi ale lepší je v mikrovlnce. 2) Rohlík dáme do mikrovlnky aby byl taky ohřátý ale i… více o Párek v rohlíku (trochu jinak)
Na olivovém oleji jemně osmahněte nakrájenou cibuli, než zesklovatí. Přidejte vývar a nakrájenou červenou řepu a… více o Polévka z červené řepy s pomerančem
Těstoviny uvaříme ve slané vodě s trochou oleje, aby se neslepily. Mraženou zeleninu osolíme a necháme povařit doměkka.… více o Těstovinový salát s krabími tyčinkami