2.7
Těsto vyválíme 3 mm silné a posypeme polovinou sýra. Do středu vložíme plát šunky vcelku a posypeme ji sýrem. Těsto… více o Šunka v listovém těstě
Listové těsto si rozválíme a křížením překrájíme na trojúhelníky. Připravíme si maso, přidáme bylinky, česnek,… více o Mleté v listovém těstě
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a naložíme do směsi oleje a koření, např. grilovací koření, česnek apod.… více o Vepřové plátky v listovém těstě
Vosí hnízda, nebo včelí úly? Ať jim říkáte tak nebo tak, tohle nepečené cukroví bezpochyby… Celý článek
Přemýšlíte nad dobrou večeří, jejíž příprava nezabere moc času a bude jí plný hrnec, takže… Celý článek
I když na štědrovečerní tabuli stále dominuje náš kapr, v posledních letech mu začíná… Celý článek
Ricciarelli jsou jedním z těch vánočních pokladů, které si zamilujete hned při prvním… Celý článek
Maso vymícháme spolu s vejcem, kořením a 1 dl vody. Zahustíme zelím a strouhankou a vytvarujeme hladké kulaté placičky,… více o Sekane znojemske biftecky
Na vále zpracujeme mouku s práškem do pečiva, cukrem, tukem a žloutkem. Podle potřeby přidáme mléko. Zpracujeme těsto a… více o Křehoučké řezy s meruňkami
Trošku mouky dáme do misky, přidáme droždí, cukr a 4 lžíce jogurtu. Mícháme, dokud droždí úplně nerozmícháme. Necháme… více o Pikantní bábovka se salámem
Všechny suroviny zaděláme na vále, necháme odpočinout 1/2 hodiny. Pak tvoříme kuličky a koncem vařečky do každé kuličky… více o Pouťové koláčky
Na vále zpracujeme tvaroh, mouku, vejce a sůl ve vláčné těsto. Rozkrájíme na stejně velké kousky a do každého zabalíme… více o Tvarohové knedlíky s meruňkami
Do hrnce si pridame olej z cibuli a do zlatova zpenime. Pridame mlete maso a pod poklickou dusime. Pridame pepr,… více o Rychlá omáčka na špagety
Do zavírací piksly nalijeme smetanu, pudink, a přidáme mandarinky. Uzavřeme pikslu a třepeme asi 2-5 minut, dokud… více o Třepaná mandarinková buchta
Maso, solamyl,vejce a ostatní suroviny pořádně promícháme dohromady: cibule na kolečku a pokládat na směs a už nemíchat… více o Čínská specialita
Plátky masa po stranách nařízneme, osolíme, opepříme a potřeme nastrouhaným nebo rozetřeným česnekem. Dno pekáčku… více o Česneková krkovička na houbách
Brambory uvaříme nejlépe den předem. Pak vypracujeme těsto a necháme 2 hod. odležet, aby se houska nasákla od brambor.… více o Bramborovo-houskové knedlíky
Jablko si nakrájíme nebo rozmixujeme na co nejmenší kousky. Do džbánu si dáme Jupí, cukr, vodu, 2 lžíce citronky a… více o Jablečná šťáva podle Jačny
Do mletého mäsa primiešame prísady, urobíme guľky a poukladáme na olivovým olejom pokvapkanú zapekaciu misu. Na každú… více o Zapekané guľky Toscana