
3.4
Ve větším kastrolu si na sádle osmahneme cibuli dorůžova. Maso osolíme, potřeme rozmačkaným česnekem, obalíme v paprice… více o Vepřová plec s hořčičnou omáčkou
Opláchnutou vepřovou plec protkneme slaninou a půlkou párku. Opečeme po všech stranách na teflonové pánvi. Maso osolíme… více o Debrecínská vepřová plec
Vepřovou plec asi půl kg nakrájíme na kostičky a osolíme,opepříme. V hrnci na lžíci oleji spěníme lžíci cukru a přidáme… více o Plec na karamelu
Největší kulinářský festival na světě Restaurant Week se po půl roce vrací a navzdory svému… Celý článek
Přinesli jste si z lesa plné košíky hub a přemýšlíte, jak je zpracovat? Můžete je sníst hned,… Celý článek
Houby jsou v Česku doslova fenomén. Každoročně se na ně těšíme, vyrážíme s košíky do lesa a… Celý článek
Cinnamon Rolls nebo skořiové šneky. Říkejte jim, jak chcete. Recept na ně objevíte v… Celý článek
Špagety uvaříme dle návodu na obalu, scedíme. Šunku nakrájíme na kostičky, sýr nastrouháme. Do uvařených špaget… více o Švýcarské špagety
Oloupeme a na plátky nakrájíme žampiony. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na drobnější kostičky. V pánvi rozpálíme… více o Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou
Brambory omyjeme, oloupeme a najemno nastrouháme. Přebytečnou vodu slijeme. Česnek oloupeme a nastrouháme, prolisujeme… více o Bramboráky
Těsto zpracujeme na vále, necháme asi 30 minut odpočinout. Potom těsto rozválíme, vykrájíme kytičky. Přeneseme na plech… více o Kytičky s vrchem
Sýr smícháme s vejcem, škrobem, na kostičky nakrájenými žampiony a šunkou, solí a kořením. Tvarujeme kuličky a smažíme.… více o Smažené sýrové koule se žampiony
Předem namočenou čočku vaříme v osolené vodě doměkka. V jiném hrnci na oleji smažíme 1,5 cibule nakrájené nahrubo. Rýži… více o Rýže a čočka s cibulkou – příloha
Houby oloupeme, nohy odkrojíme (nemusíme jen u velmi mladinkých malých hub) a hlavičky nakrájíme na velmi tenké plátky.… více o Carpaccio ze žampionů
Těsto: vše smícháme dohromady, plech vymažeme a vysypeme, vylijeme polovinu těsta, do druhé půlky dáme kakao a… více o Buchta – tvarohový moučník
Do zavírací piksly nalijeme smetanu, pudink, a přidáme mandarinky. Uzavřeme pikslu a třepeme asi 2-5 minut, dokud… více o Třepaná mandarinková buchta
Do mísy vlijeme vlažnou vodu a vmícháme droždí. Poté postupně přisypáváme hladkou mouku a mícháme hladké těsto, které… více o Focaccia – italský chléb
Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, zasypeme moukou, osmahneme, zalijeme vodou, rozšleháme a vaříme 5 minut.… více o Kapustová polévka – dietní
Losos: Bílou část pórku rozkrojíme na polovinu, omyjeme a nadrobno nasekáme. Stroužky česneku pokrájíme nadrobno. Na… více o Bramborové noky s lososem, cherry rajčaty a bazalkou