
4.14
Na olej dáme nakrájenou cibuli, na kostky pokrájené maso, osolíme, opepříme a necháme dusit. Po chvíli přidáme na malé… více o Dušené vepřové na provensálském koření
Jemně pokrájený špek společně s pokrájenou cibulí osmažíme dorůžova. Pak přidáme osmažit i na kostičky, nudličky či… více o Dušené vepřové maso s hlívou
Oloupeme česnek, utřeme jej a smísíme s olejem. Omytá a očištěná kuřecí stehna osolíme a potřeme česnekovým olejem.… více o Kuře dušené na rajčatech a cibuli
Jednoduchý, levný, ale vynikající pokrm s líbezným názvem si zamilují nejen dospělí, ale i… Celý článek
Nenechte se zmást názvem. Nejedná se o máslo v pravém slova smyslu. Jablečné máslo (anglicky… Celý článek
Houby právě teď rostou na mnoha místech a pokud budete mít štěstí a přinesete si domů plný… Celý článek
Káva je pro někoho ranní rituál, pro jiného koníček na celý život. Možná už jste slyšeli, že… Celý článek
Droždí s cukrem rozmícháme ve vlahém mléce a nalijeme do mouky s rozpuštěným máslem a troškou soli a vypracujeme těsto,… více o Cibulový koláč – Zwiebelkuchen
Plátky krkovičky nasolíme, opepříme a vložíme do ohnivzdorné skleněné mísy a zalejeme šlehačkou. Pečeme v troubě cca 75… více o Krkovička na smetaně
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.… více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Pytlíček bramborové kaše (bývá mezi 10-13dkg) rozbalíme a nasypeme do mísy. Pode návodu na obalu vytvoříme bramborovou… více o Domácí krokety
Vemte si kmín a zeleninu a na máslu osmažte. Přidejte vařicí vodu. A vařte dokud zelenina nezměkne. více o Zeleninová polévka mňam
Na konec rozpustíme pár zrníček potravinářského barviva ve třech kapičkách vody a potom teprve obarvíme a znovu… více o Domácí marcipán od paní Jany
Z mléka, krupice, cukru a špetky soli uvaříme hustou kaši. Formu na bábovku si vypláchneme studenou vodou a kaši do ní… více o Krupicové flameri
Avokádo oloupeme, rozkrojíme na půl a vyjmeme pecku. Z ostatních ingrediencí připravíme dresink, kterým pak avokádo… více o Avokádový předkrm
Smíchejte ingredience a před podáváním dejte na chvilku chladit... Vynikající na těstovinové a zeleninové saláty. více o Jogurtová zálivka s česnekem
Vejce rozšleháme, osolíme a přidáme mléko, osolíme a opepříme. Usmažíme z nich alespoň 4 omelety. (Mně osobně se… více o Asijská plněná omeleta
Plecko a 2/3 bůčku zalejeme dostatečným množstvím vody, přidáme sůl,divoké koření a vaříme do skoro hotova. Maso musí… více o Zavařovaná domácí paštika
K mouce a vajíčku utřenému cukrem přidáme máslo a sůl a postupně vmícháme mák. Zpracujeme těsto, které necháme chvilku… více o Cukroví s celým mákem