2.3
                             
                        Řízky mírně naklepeme, nařízneme po stranách, okořeníme a necháme chvíli odležet. Mezitím nakrájíme hermelín na plátky.… více o Vepřové plátky s hermelínem a povidly
                             
                        V hrnci uvedeme do varu mléko. Solamyl rozmícháme v 125 ml vody, přilijeme do mléka a necháme projít varem. Po jednom… více o Omeleta s hermelínem
                             
                        Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Potřeme kořením na křidélka rozmíchaným v oleji a dáme opéct zprudka z obou stran… více o Vepřové plátky po čínsku
            
            Vitrážové dorty jsou jedním z nejvíce okouzlujících trendů moderní cukrařiny. Jejich povrch… Celý článek
            
            Pokud věříte v sílu přírodních léků a při nachlazení nebo různých virózách saháte po cibuli,… Celý článek
            
            Fermentace, známá také jako kvašení, je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších metod… Celý článek
            
            Přestože název zní trochu morbidně, kosti svatých nejsou nic jiného než dávné a tradiční… Celý článek
                     
                Rýži uvaříme doměkka asi 20 minut v dostatečně osolené vodě. Slijeme žampiony, a pokud jsou celé rozčtvrtíme je. Cibuli… více o Barevná rýže se slaninou a žampiony
                     
                Brambory oloupeme a dáme vařit do osolené vody. Mezitím připravíme boršč. Do velké mísy nakrájíme na nudličky okurky a… více o Studený boršč
                     
                Cibuli nakrájíme a osmahneme na oleji, přidáme anglickou slaninu nakrájenou na malinké kostičky a pomaličku restujeme,… více o Sugo z bůčku (anglické slaniny)
                     
                Cibuli nakrájíme na drobno, rozpustíme máslo na kterém cibuli necháme zesklovatět. Cibule musí být hodně, aby byla… více o Super cibulačka
                     
                Cibuli na proužky nechat zesklovatět, přidat maso nakrájené na menší kousky, osmahnout, nechat vydusit, osolit, opepřit… více o Samuraj k pivku
                     
                Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a nastrouháme na jemném struhadle. Zelí dáme do misky se studenou vodou… více o Zelné placky
                     
                Nakrájíme hermelín, vajíčka, pórek, kapii, přidáme majonézu, sůl(špetku) a pepř dobře promícháme. Podáváme s pečivem. více o Hermelínový salát
                     
                Lák se povaří, až vznikne hladká hmota. Uzeninu i cibuli nakrájíme na kolečka, narovnáme do sklenic asi do půlky a… více o Rychloutopenci
                     
                cibuli, špenát a cuketu nakrájenou na kosky rozvaříme a podusíme v míse si připravíme nakrájené rohlíky, nastrouhaný… více o Cuketa se špenátem
                     
                Doporučuji si nejdříve připravit a nakrájet suroviny. Připravíme hlubší pánev, do pánve nalijeme olej. Nakrájíme… více o Mexická směs do tortily
                     
                V hrnci si na lžíci oleje necháme rozpustit máslo, které zaprášíme moukou a za stálého míchání usmažíme světlou jíšku.… více o Jednoduchá koprová omáčka z mléka
                     
                Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladit a oloupeme. Z vajec vyjmeme žloutky a propasírujeme je přes síto. Přidáme… více o Hořčičná omáčka