koření
dle chuti (pepř, sůl, sojovka, paprika, chilli...)
Postup přípravy receptu
Vepřové plátky naklepeme a po stranách nařežeme, položíme do vymazaného pekáčku. Ručním mixérem rozmixujeme česnek (já dávám tak půl paličky), nivu (cca 100 g), přimixujeme i koření a smetanu. Vzniklou směs nalijeme na maso a dáme péct do trouby zhruba na hodinu.
Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky.
Brambory, cibuli, rajčata a česnek…
více o Zapečená brokolice do remosky
Kuřecí maso a žampiony nakrájíme na malé kostky popř. nudličky. Do většího hrnce dáme vařit vodu na těstoviny, kterou…
více o Těstoviny s kuřetem a houbami
1. Pórek okrájejte tak, aby vám zbyly pouze bílé a světle zelené části. Dobře opláchněte a nakrájejte na 5 cm kousky.
…
více o Pórkovo-bramborová polévka
TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA
Tuňáka dáme do misky. K tuňákovi přidáme pomazánkové máslo a nájemno nakrájenou cibulku. Přidáme…
více o Bagety s tuňákovou pomazánkou