Pečená kachna s červeným zelím a bramborovým…

Kachnu den před pečením nasolíme, okmínujeme a nacpeme cibulí a jablky. Druhý den pečeme v troubě rozpálené na 140 °C… více o Pečená kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
2.83
Kachnu den před pečením nasolíme, okmínujeme a nacpeme cibulí a jablky. Druhý den pečeme v troubě rozpálené na 140 °C… více o Pečená kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Kachní stehna očistíme, opláchneme, osušíme a osolíme. Dáme do pekáčku, posypeme bylinkami a cibulí, přikryjeme a… více o Konfitovaná kachní stehna s červeným zelím a bramborovými noky
Vepřové maso naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme. Horní stranu pomažeme plnotučnou hořčicí, poklademe kysané zelí… více o Vepřové závitky se zelím
Šalamounovy řezy patří k moučníkům, které si oblíbily celé generace. Možná je pekla i vaše… Celý článek
Pohostěte své blízké opravdu vydatným obědem a připravte některý z našich pěti výtečných… Celý článek
Domácí vanilkový extrakt je poklad. Jedna lžička nahradí celý vanilkový lusk nebo jeden… Celý článek
Kysané zelí je mimořádnou vitaminovou bombou, podle odborníků je dokonce jednou z… Celý článek
Všechny přísady smícháme v míse. Nakonec vmícháme kypřící prášek. Polovinu těsta nalijeme do vymazané a vysypané formy… více o Bábovka s kysanou smetanou
Italské těstoviny uvaříme v osolené vodě "al dente". Mezitím připravíme z avokád mexickou omáčku guacamole: rozřízneme… více o Těstoviny letem světem
Ze surovin zpracujeme hladké těsto, které rozdělíme do dvou až tří kuliček a necháme kynout ve studené vodě. Když se… více o Vodnické koláčky
Těsto: z uvedených ingrediencí vypracujeme husté těsto, které necháme 3 hodiny odpočinot. Náplň: nastrouhaná jablka… více o Jablíčková buchta
Porce slepice protkneme slaninou, osolíme a opečeme na másle a oleji. Vyjmeme, do tuku přidáme nadrobno nakrájenou… více o Slepice na smetaně
nalejeme vodu do džbánu,přidáme do vody citronovou štávu,potom přidáme citronový sirup a cukr, a rozmícháme a,můžeme… více o Citronová štáva
Zdroždí,trochu cukru a mléka si připravíme kvásek.Mouku prosejeme,přidáme špetku soli,rozehřáté vychlazené máslo,2… více o Koláče rychlovky
Vše smícháme ( vajíčka do pomazánky nastrouháme ) a dáme do ledničky vychladnout. Natíráme na chléb nebo jiné pečivo. více o Babiččina pomazánka
Pochoutka oblíbená hlavně mezi ženami. Pokud čekám návštěvu kamarádek, upeču zeleninu a k ní podávám tzatziki nebo… více o Pečená zelenina
Cizrnu necháme namočenou 8 - 12 hodin (do vody muzeme přidt jedlou sodu, asi půl lžičky na 0,5 l vody). Pak vodu… více o Cizrna na italský způsob
Jednoduchy jako facka dve kostky tvarohu,hrnek polohrube mouky,dva zloudky,trosicku soli vypracujes testo klidne… více o Tvarohové knedlíky od Helenky
Opláchnuté díly masa protkneme slaninou a osolíme. Očištěnou zeleninu a cibuli nakrájíme na plátky, mírně osmahneme na… více o Hospodská svíčková na smetaně