
2.67
Namícháme tmavé těsto a většinu vlijeme na vymazaný a vysypaný plech. Navrch nalijeme umíchané světlé těsto, které… více o Veselá kráva
Uvaříme pudink s osladíme ho. Tvaroh dáme do ubrousku, abychom ho zbavili trochu tekutiny. Do tvarohu ručně vmícháme… více o Veselá prošívaná deka
Žlázy namočíme na pár hodin do mléka, pak je nakrájíme na kostky. Na suché pánvi opečeme nakrájený špek a na něm… více o Veselé býčí koule
Na první pohled obyčejné placky, ale když přijde hlad nebo chuť na něco rychlého a dobrého,… Celý článek
Nejlepší sladké pohoštění bývá povětšinou to nejjednodušší a přesně takové jsou i naše recepty… Celý článek
Jak to dopadne, když si obléknou zástěru dva specialisté na výživu a rozhodnou se podělit o… Celý článek
Těsto, ze kterého připravíte řadu příloh, ale také samostatných pokrmů a dezertů. A to jak… Celý článek
Žloutky vyšlehejte s polovinou cukru krupice a vanilkovým cukrem do husté pěny, z bílků a zbylého cukru ušlehejte pevný… více o Malakoff
Těsto: do misky dáme mouku, cukr, vanilkový cukr, kypřící prášek do pečiva. V kastrůlku rozpustíme máslo s mlékem,… více o Mokrá buchta s kokosem
Kuřecí prsa nakrájíme na malé kostičky či nudličky, osolíme a dle chuti můžeme okořenit grilovacím kořením. Orestujeme… více o Ségřin kuřecí salátek
Nastrouháme všechnu zeleninu, včetně cibule. Klobásu nakrájíme. To vše restujeme na trošce oleje, dokud nám zelenina… více o Vydatná polévka s nivou a klobásou
Cibuli oloupeme a nakrájíme asi na 1/2 cm kolečka (lépe, když se nerozpadnou - nezabírají tolik místa při smažení),… více o Zámecká drůbeží játra
Brambory dáme vařit se solí a kořením, mezitím si připravíme jíšku na cibulce, rozředíme, přivedeme k varu, přidáme… více o Bramborová omáčka
Oloupeme si brambory, které umyjeme a nakrájíme na malé kostičky, dáme do mísy. Párky nakrájíme na malé kostičky a dáme… více o Křupavé brambůrky
Brambory a celer nastrouháme jako na bramboráky, přidáme rozšlehaná vejce, mouku, mléko, sůl a česnek. Vymícháme těsto.… více o Celeráky
Ze surovin na těsto zpracujte husté těsto. Rozdělte na několik částí, podle velikosti plechu tak, abyste získali tenké… více o Medovník s čokoládou
Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli. Přidáme na kostky pokrájené maso (hovězí, vepřové, drůbeží), které jsme osolili a… více o Hovězí s hlívou na hořčici
Všechny suroviny hodíme do 1 mísy. Pořádně vymícháme a propracujeme. Hodinu necháme kynout v teple. Těsto ještě… více o Bagetky
Opraný, přebraný a den předem namočený hrách uvaříme doměkka. Smícháme ho s uvařenými kroupami, osolíme, opepříme,… více o Šoulet