1.33
Na oleji lehce osmahneme cibulku. Přidáme zeleninu a 5 minut podusíme. Potom vložíme rajčata, sůl, pesto a necháme směs… více o Rizoto
Rýži uvaříme v osolené vodě dle návodu. Vysypeme do mísy, přidáme vepřové maso z plechovky, hrášek (čerstvý nebo… více o Vojenské rizoto
Možná se to nezdá, ale rizoto je opravdu chutné. Zeleninu vložíme na rozpálenou teflonovou pánev – bez tuku! Když začne… více o Neškodné rizoto
Jen málokterá potravina se vryla do české tradice tak hluboko jako brambory. Když se u nás… Celý článek
Kysané zelí považují odborníci za jednu z nejlepších potravin na hubnutí, zrychlení látkové… Celý článek
Pojďme si říct, že v tomto případě je asi jedno, jestli jde o ňoky, noky nebo jak se jim to… Celý článek
Jednou z klasických podzimních surovin je zářivě oranžová dýně a dokonale jemný krém je podle… Celý článek
Těsto rozválíme na plát, nakrájíme ho na proužky široké 1,5 cm, každý proužek namotáme na trubičku určenou k pečení… více o Nivové kremrole
Smícháme droždí, trochu vlažného mléka, mouky a připravíme si kvásek. Než nám kvásek vykyne, tak do mísy nasypeme mouku… více o Buchty hloupého Honzy
Na kousky pokrájenou cibuli osmahneme na 25 gramech másla. Jakmile zesklovatí, přidáme pokrájené žampiony (kostičky,… více o Žampionová omáčka s cibulí
Všechny suroviny dáme do mixéru. Důkladně promixujeme a ihned podáváme. :-) Můžeme ve sklenicích ještě ozdobit… více o Shake s malinami
Ingredience všechny promíchat, prohníst. Plochu na hnětení posypat hladkou moukou vytvořit bochník na připraveny… více o Chléb pšenično-žitný
Popis přípravy: Omytá kuřecí prsíčka nejprve osolíme a opepříme čerstvě namletým pepřem. Restujeme je zvolna… více o Kuře na smetaně
Tuk rozpustíme ve vodní lázni- na mírném ohni, přidáme cukr, solamyl a promícháme, nakonec vmícháme sušené mléko. … více o Bílá čokoláda
Uzené maso zalejeme vodou a uvaříme do měkka. Na oleji orestujeme nastrouhaný celer a na kostky nakrájené brambory,… více o Čočková polévka s uzeným masem
1) Do velké mísy nasypeme mouky, sůl (pokud použijete instantní droždí, tak ho tam dejte taky) a promícháme. 2) V… více o Rychlá italská pizza
1. Z kysaného zelí vymačkáme šťávu a nadrobno ho nakrájíme. 2. Přidáme heru, mouku, pepř a kmín a pečlivě prohněteme. … více o Jihočeské zelňáky Jirsových
* cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme * maso nakrájíme na kostičky, okořeníme (sůl, pepř) * maso zlehka orestujeme… více o Španělské ptáčky po studentsku
Jako mnoho jiných, i mne inspiroval film Slavnosti sněženek, kde se dva myslivecké spolky hádají, jestli kance udělají… více o Kanec se šípkovou omáčkou