3.12
Heru nakrájíme na drobné kousky, přidáme žloutky, vanilkový cukr a cukr s hladkou moukou. Těsto rychle a důkladně… více o Cukroví z formiček
Tuk rozpustíme nad parou, přidáme ostatní přísady a mícháme 15–20 minut. Do formiček nastříháme kousky barevného… více o Čokoláda na vánoční stromeček
Mléko vlijeme do kastrůlku. Vložíme do něj celý svitek skořice a přivedeme ho k varu. Teplotu snížíme na minimum a… více o Bílá čokoláda se skořicí
České Vánoce už dávno nejsou jen o kaprovi, cukroví a misce jablek s mandarinkami. Barevnost… Celý článek
Na vánočku od babičky vzpomínáte, ale do své vlastní se pustit bojíte? Není se čeho bát!… Celý článek
Vánočka je spolu s cukrovím sladkým symbolem Vánoc. Nadýchaná, krásně vláčná a voňavá. Přesně… Celý článek
Nepečené cukroví rozhodně není žádným chudým příbuzným pečených dobrot ani řešením z nouze.… Celý článek
Ze žloutků, cukru a oleje ušleháme těsto. Poté vmícháme mouku, kakao a trochu prášku do pečiva, pořádně ušleháme a… více o Míša řezy od Verči
Uvaříme klasický pudink z mléka, přidáme vanilkový cukr. Pokud máte rádi sladší, můžete přidat ještě další cukr.… více o Tvarohová nádivka do koláčů a buchet
Oříšky nahrubo nasekáme, kandované ovoce nasekáme najemněji a smícháme v míse s kakaem skořicí a moukou. Vymažeme 20 cm… více o Panforte di siena
Nejdříve si upečeme piškot. Můžete použít svůj recept na piškot - tenhle mám však ráda, protože je pěkně nadýchaný. 4… více o Letní mls
Z ingrediencí zpracujeme hladké těsto, které rozpůlíme a do jedné části zapravíme ořechy. Z každé části pak vykrajujeme… více o Máslová kolečka
- v misce smícháme koření,tymián,oliv.olej a trochu citr.šťávy (vše podle velikosti kuřete,ale nebojte se koření,tím,že… více o Kuře na soli s citronem
Med rozpustíme v mikrovlnce, přidáme olej, na drobno nakrájenou cibuli a česnek, zázvor, vegetu a sojovou omáčku.… více o Kuřecí prsíčka v medu
Těstoviny uvaříme dle návodu, propláchneme horkou vodou a necháme okapat. Brokolici rozebereme na malé růžičky a krátce… více o Těstoviny s brokolicí a žampiony
Máslo rozpustíme v hrnci a přidáma olej, orestujeme játra, přidáme pórek a zlehka orestujeme, zalejeme vodou a přidáme… více o Játra s pórkem
**Příprava rýže** Základem sushi jsou nejen kvalitní ingredience, ale především správně uvařená rýže. Pokud se rýži… více o Sushi pro začátečníky
Vykuchaným a osušeným pstruhům(s hlavami i ocasy) párkrát nařízneme kůži z obou stran. Obě strany osolíme … více o Pstruh s tymiánovým máslem a rajčatovo-česnekovou omáčkou
Do vlažného mléka rozdrolíme droždí, necháme rozpustit. Smícháme zbytek ingrediencí a přidáme k nim mléko s droždím.… více o Domácí koblížky z trouby