2.88
Všechny ingredience nakrájejte, smíchejte, vložte do vymazaného skleněného pekáče a při 200 stupních pečte 30 minut. více o Nádivka
Vařené uzené (nejlépe krkovičku) rozkrájíme na drobné kousky. V misce rozšleháme vajíčka, přidáme mléko, strouhanku,… více o Velikonoční nádivka
Rohlíky natrháme a rozmočíme v mléce. Přidáme žloutky, promícháme a přidáme nakrájenou papriku, cibulku, žampiony,… více o Zeleninová nádivka
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Smažený sýr patří k nejoblíbenějším klasikám české kuchyně. Křupe, táhne se, hřeje u srdce. V… Celý článek
Indické ghí je u nás už běžnou surovinou, přestože se nejedná o žádnou novinku. Už naše… Celý článek
Z mléka a krupičky uvaříme hodně hustou kaši (hustota "hrnec na vyhození"), necháme vychladnout. Dáme na vál, přidáme 1… více o Jednoduché ovocné knedlíky
Prosátou mouku promíchejte s jedlou sodou a cukrem, přidejte med, mléko, žloutky, vypracujeme hladké těsto. Na… více o Medové trubičky plněné koňakovým krémem
Ze surovin vypracujeme těsto, vyválime, nakrájíme na 6 cm pruhy. Potřeme polevou, necháme 90 minut odležet. Potom… více o Ořechové tyčinky
Očištěnou mrkev a celer nastrouháme na nudličky, přidáme na drobné kostičky nakrájenou cibuli, vložíme na máslo a… více o Selská polévka
**Těsto:** Do mísy prosijeme mouku. V prostředku uděláme důlek, nalijeme trochu vlažného mléka, přisypeme cukr a… více o Hrníčkové rohlíčky a pletýnky
Jehněčí maso osolíme, opepříme, hustě posypeme tymiánem a vložíme do pekáčku vymazaného máslem. Podlijeme troškou vody… více o Jehněčí na tymiánu
Všechny přísady spolu rozetřeme nebo romícháme v robotu. Vymažeme a vysypeme si plech a směs do něj vylijeme. Pečeme… více o Banánová buchta
Udělej drobenku, jeden hrnek drobenky si odeber na posypání. Do zbytku klepni 1-2 vajíčka, nasyp necelou půlku prášku… více o Drobenková buchta
Nejprve si klasickým způsobem upečeme palačinky, ti co mají čas, si samozřejmě udělají domácí (na slano). Na pánvi v… více o Vynikající zapečené palačinky
Na trošce oleje orestujeme na drobno nakrájené, osolené a opepřené maso, ke kterému přidáme hořčici, kterou též… více o Topinky se srbskou směsí
Brambory uvaříme v osolené vodě. Na pánvi na oleji osmahneme cibulku, přídáme slaninu, kterou lehce osmažíme. Poté… více o Chalupářské brambory
Okapané kousky kuřecího masa (křidýlka / stehýnka / řízečky aj.) obalíme v kořenící směsi a osmažíme v oleji. více o Kuře alá KFC