3.53
                             
                        Ingredience jsou určeny pro velký plech. Předehřejeme si troubu na 200°C Připravíme si mísu a dáme do ní hladkou a… více o Rychlý borůvkový koláč
                             
                        Vejce utřeme s cukrem, potom přidáme vlažnou vodu a olej. Přidáme mouku, mléko, vanilkový cukr, špetku soli a prášek do… více o výborný borůvkový koláč
                             
                        Do vlažného mléka zamícháme cukr a rozdrobíme droždí. Přikryjeme a necháme vzejít kvásek. Do mísy nasypeme mouku, sůl,… více o Koláč s drobenkou
            
            Vitrážové dorty jsou jedním z nejvíce okouzlujících trendů moderní cukrařiny. Jejich povrch… Celý článek
            
            Pokud věříte v sílu přírodních léků a při nachlazení nebo různých virózách saháte po cibuli,… Celý článek
            
            Fermentace, známá také jako kvašení, je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších metod… Celý článek
            
            Přestože název zní trochu morbidně, kosti svatých nejsou nic jiného než dávné a tradiční… Celý článek
                     
                Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, přidáme vejce, promícháme, vsypeme solamyl, a necháme odležet. Pórek, papričku,… více o Pikantní kuřecí směs
                     
                Žloutky, máslo a cukr utřeme, po částech střídavě přidáváme mléko a mouku s práškem do pečiva a nakonec zašleháme sníh.… více o Čoko kostky
                     
                Ve vodě s cukrem rozmícháme kvasnice. Necháme vzejít kvásek. Ze všech ingrediencí vypracujeme těsto, velmi důležité je… více o Podmáslový chléb s mandlemi
                     
                Těsto: vyšlehat vejce a cukry, přidat mouku, prášek, ořechy a rozehřátou čokoládu. Opatrně zašlehat a nalít do vymazané… více o Panama – rychlý čokoládový dort
                     
                Tresku osolíme, opepříme, zakapeme citronem (případně posypeme kořením na ryby) a dáme do máslem vymazaného pekáče (já… více o Treska s rýží a zeleninou
                     
                Zaděláme kynuté těsto běžným způsobem, nezapomeneme na prášek do pečiva (díky němu zůstanou buchty krásně vláčné i… více o Výborné buchty
                     
                nakrájet maso na nudličky.zprudka osmažit na troše oleje,na to na kolečka nakrájenou cibuli,osolit,podlít a dusit. pak… více o Vepřové nudličky na kari
                     
                Kvasek namocime do vlažné vody alespon na 2 hodiny. Do cca 4,5 litru vody dame varit suene houby a kmin. Asi 5… více o Krkonošské kyselo
                     
                Všechny přísady necháme asi hodinu v pokojové teplotě. Potom zpracujeme běžným způsobem na vále v těsto. Zabalíme do… více o Linecké těsto pro začátečníky
                     
                V misce smícháme ingredience na těsto, které vlijeme do vymazaného a hrubou moukou vysypaného pekáčku nebo dortové… více o Napíchaná buchta
                     
                Ušleháme máslo s cukrem, zašleháme žloutky a zapracujeme mouku s práškem do pečiva. Upečeme na vymazaném a vysypaném… více o Máslové řezy
                     
                Uvaříme těstoviny a necháme vychladnout. Mezitím si nakrájíme zeleninu a sýr na malé kousky. Ochutíme solí, pepřem a… více o Rychlý těstovinový salát