Výborný a rychlý borůvkový koláč s drobenkou

Vejce utřeme s cukrem, přidáme olej, vlažnou vodu a promícháme. Přidáme mouku se špetkou soli, mléko, prášek do pečiva,… více o Výborný a rychlý borůvkový koláč s drobenkou
3.88
Vejce utřeme s cukrem, přidáme olej, vlažnou vodu a promícháme. Přidáme mouku se špetkou soli, mléko, prášek do pečiva,… více o Výborný a rychlý borůvkový koláč s drobenkou
Ingredience jsou určeny pro velký plech. Předehřejeme si troubu na 200°C Připravíme si mísu a dáme do ní hladkou a… více o Rychlý borůvkový koláč
Uděláme kvásek z cukru, droždí a mléka. Jakmile vzejde (dělá se pěna), tak zaděláme vláčné těsto přidáním ostatních… více o Borůvkový koláč mojí babičky
Konec léta a začátek podzimu patří fíkům. Tohle ovoce ve tvaru slzy je nejenom v sušené, ale i… Celý článek
Šťavnatý karbanátek s voňavým sýrem gouda, obalený v trojobalu. Že už se vám na poctivý… Celý článek
Šípky nejsou jenom krásnou přírodní dekorací, která na podzim lemuje polní a lesní cesty… Celý článek
Jablečný závin neboli štrúdl je taková typická podzimní rychlovka, kterou všichni milujeme.… Celý článek
- kotlety naklepeme - smícháme vejce, solamyl, kečup, česnek, majoránku, pepř a kari - kotlety do směsi namočíme… více o Kotlety po čínsku
Z 0,5 kg hladké mouky, jednoho vejce, mléka a kvasnic uděláme kynuté těsto, do kterého navíc přidáme lžíci oleje a dáme… více o Pončiky – Ukrajinské pirohy
Porce králíka osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a položíme do pekáče na pokrájené houby. Přidáme nahrubo nasekanou… více o Králík na houbách a hořčici
Maso okořeníme, zakapeme olejem a necháme v lednici přes noc. Druhý den na pánvi zpěníme cibuli, přidáme maso a… více o Kuře po židovsku
Brambory oškrábeme, nakrájíme na tenké plátky do zapékací misky, osolíme, zalijeme smetanou, promícháme a při 250 °C… více o Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí
1. Lepivá sushi rýže má kulatá zrna. V žádném případě nemůžeme použít rýži předvařenou či dlouhozrnnou, lze ji nahradit… více o Sushi
Oloupanou a nahrubo nakrájenou mrkev, celer a cibuli s dýni vaříme v co nejmenším množství vody. Když je vše uvařeno do… více o Smetanová dýňová polévka
1. Všechny přísady dejte do kastrůlku a na mírném plameni rozehřejte. Stále prošlehávejte metličkou, až se všechna… více o Čokoládová vášeň alias Horká čokoláda
Důležité je smíchat zvlášť sypké a "mokré" suroviny. Vajíčka tedy rozšleháme v mléce a oleji, přisypeme smíchané… více o Vláčné jablkovo-skořicové muffiny s oříšky
Vypracujeme těsto a necháme ho kynout asi hodinu na teplém místě. Zpracujeme šlehačem suroviny na náplň, je možné… více o Koláčky - Svatební koláčky paní Rakové
Všechny suroviny si smícháme dohromady napřed měchačkou a nakonec propracujeme dobře rukou. Různé mléko a cukr jinak… více o Modelovací hmota - falešný marcipán
Kuřecí prsíčka nakrájíme na kousky podle své libosti a vložíme do misky, přidáme olej, med, koření a rukama promícháme.… více o Kuřecí kousky v medu