Očistíme zeleninu a vložíme do pomalého hrnce. Poté osolíme, přidáme vegetu a poprášíme polévkovým kořením. Dále do pomalého hrnce vložíme křidélka a zalijeme vodou. Vaříme 8 hodin. Po osmi hodinách vyndáme zeleninu a maso a přelijeme do kastrolu. Kuře obereme a vložíme do vývaru. Dochutíme sušenou petrželí, vegetou a polévkovým kořením.
Z mouky, soli, oleje a tří vajec vypracujeme hladké těsto a necháme 30 minut odležet. Namočíme housku. Maso smísíme s…
více o Vývar s masovými taštičkami
Na wok pánvi trošku rozpálíme olivový olej. Nakrájená rajčata na kostičky dáme do wok pánve s bazalkou, spaříme je, než…
více o Rajčatová omáčka na těstoviny
Předem namočené kroupy dáme do vývaru, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, nakrájenou kořenovou zeleninu, opepříme, a…
více o Polévka z uzeného masa II.
V misce promícháme lučinu, tavený sýr a pomazánkové máslo.
Omyté jablko osušíme, rozkrojíme a zbavíme jádřince. Dužinu…
více o Pomazánka s pažitkou a jablky