Očistíme zeleninu a vložíme do pomalého hrnce. Poté osolíme, přidáme vegetu a poprášíme polévkovým kořením. Dále do pomalého hrnce vložíme křidélka a zalijeme vodou. Vaříme 8 hodin. Po osmi hodinách vyndáme zeleninu a maso a přelijeme do kastrolu. Kuře obereme a vložíme do vývaru. Dochutíme sušenou petrželí, vegetou a polévkovým kořením.
Z mouky, soli, oleje a tří vajec vypracujeme hladké těsto a necháme 30 minut odležet. Namočíme housku. Maso smísíme s…
více o Vývar s masovými taštičkami
Maso osolíme a opepříme, popř. dokořeníme jiným kořením. Na každý plátek zvlášť přidáme worchestrovku a sojovku. Dále…
více o Nejjednoduší výborná marináda
Rýži uvaříme dle návodu. Maso osolíme a lehce naklepeme rukou a opečeme na olivovém oleji (celá prsíčka). Nakrájíme…
více o Rýžový salát s kuřecím masem
V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pekárny. Použijeme zarovnanou lžičku droždí a vrchovatou lžičku soli. Zapneme…
více o Kmínový chleba z pekárny
Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme…
více o "POLÁRKA" vanilkové řezy