
3.75
Rozpustíme máslo a vyšleháme ho s cukrem. Troubu si předehřejeme na 170 °C. Do připravené hmoty přidáme vejce, mouku,… více o Cookies po francouzsku
Mouku prosejte se solí do mísy, vsypte cukr. Uprostřed udělejte důlek, vlijte do něj vejce, olej a dvě lžíce mléka.… více o Crepes suzette – palačinky po francouzsku
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky cca 1 cm široké. Pekáček vymažeme tukem (sádlo či olej). Na pekáček vyskládáme… více o Zapečené brambory se šlehačkou
Znáte flammkuchen? A co takhle tarte flambée? Pod oběma názvy se skrývá tentýž pokrm – tenký,… Celý článek
Hokkaidó (nebo také hokaido) je bezesporu favoritem mezi dýněmi. Má příjemnou chuť, vysoký… Celý článek
Už máte doma Labubu? Z postavičky, která vypadá jako malé monstrum s velkýma ušima a šibalským… Celý článek
Jablka jsou nejdostupnější a poměrně levné ovoce mnoha odrůd a chutí. Navíc mají obrovskou… Celý článek
Vejce, cukr vyšleháme, přidáme olej, mouku s práškem do pečiva, mléko, kokos, ořechy, kávu. Vlejeme do formy vytřené… více o Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a kokosem
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,… více o Pařížské kostky černobílé
Ušleháme 4 vejce s cukrem, postupně na střídačku opatrně přimícháme mouku smíchanou s kakaem, ořechy, prášek do pečiva… více o Řezy Pribiňáček
Žloutky a cukr ušleháme do pěny, pak přidáme tvaroh, olej, mák, mouku s práškem do pečiva, rum a rozinky. Nakonec lehce… více o Tvarohový makovec
Ingredience vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program Těsto. Poté těsto vyjmeme a vyválíme plát silný cca… více o Bavorské vdolky z domácí pekárny
Kuřecí prsa nakrájíme na kostky a obalíme v solamylu. Na pánvi, na oleji orestujeme do zlatova, při restování osolíme,… více o Asijské kuře
Plátky lasagní spaříme v osolené vodě, ne úplně doměkka! Poté vhodíme do mísy se studenou vodou. Do zapékací mísy… více o Lasagne Bolognese
Nejprve připravíme kvásek. Do hrníčku dáme několik lžic mouky , 1 lžíci cukru , trochu vlahého mléka, rozdrobené droždí… více o Pravé koblihy
Uvaříme rýži ve varném sáčku ve slané vodě. Mezitím nakrájíme salátovou okurku, papriku a rajčata na kousky, cherry… více o Fazolový salát s rýží
Oháňku nakrájíme v kloubech, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a citrónovou kůrou. Necháme odležet v chladu, třeba… více o Hovězí oháňka načerno
Nakrájíme zeleninu na kostičky a maso na nudličky. Maso ochutíme solí, pepřem a orestujeme na pánvi. Vyndáme hotové… více o Tortily se zeleninou, krůtím masem a guacamole
Celer omyjeme a nakrájíme na velmi tenké plátky, přidáme rajčata nakrájená na kostky, vejce také na kostičky a česnek… více o Salát z řapíkatého celeru s tuňákem a česnekem